Mukotik şurubun içeriği nedir kaç gün kullanmalıyım?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Mukotik şurup kadınlar kulübü mukotik şurup ne işe yarar hamilemiyim forum'da.​


Çocuğumu bugün soğuk algınlığı şikayeti ile çocuk doktoruna götürdüm. 14 yaşında. İnanılmaz derecede balgam var. Ayrıca nefes alış verişleri de sıkıntılı durumda. Doktor sağolsun epey ilgilendi. İlaçlar verdi. Verdiği ilaçların çoğunu biliyorum. Ama ilk defa mukotik şurup diye bir ilaç gördüm. Bu nedir? Ne işe yarar? Faydası nelerdir sormak istedim. Ne olur böyle soru olur mu diye kınamayın. Çocuğum için her şeyi öğrenmek ve bilinçli bir şekilde ilaç kullandırmak istiyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Çocuğunuza geçmiş olsun dileklerimi sunmak istiyorum. Ayrıca çocuğunuz için en iyisini ve en doğrusunu öğrenmek sizin de hakkınız. Sizin anlattıklarınızdan ve doktorun verdiği ilaçtan anladığım kadarıyla çocuğunuz soğuk algınlığını iyice kapmış. Bu ilaç bronş salgısının, yani anlayacağınız dilde balgamın yoğunlaştığı ve arttığı durumlarda kullanılıyor. Tabi doktor tavsiye ediyor ve günde kaç defa kullanacağınızı doktorlar söylüyorlar. Balgamlar arttığından bronşlar tıkanabiliyor. Bu açıdan da nefes alıp vermeler zorlaşıyor. Ayrıca orta kulak rahatsızlıklarında da bu ilaç kullanılabiliyor. Ağızdan alınarak kullanılıyor. Ayrıca 12 yaşından küçük çocuklarda da kullanılmıyor. Yan etkileri arasında ise;

''Mukotik şurup yan etkileri''​


  • Kusma
  • Bulantı,
  • Yüksek tansiyon,
  • İshal,
  • Bağrısı yer alıyor.

Tekrardan geçmiş olsun. Bildiklerim bu kadar. Umarım faydalı olabilmişimdir. Bebeklerde balgam durumu olduğunda anneler biraz endişeleniyor olabilir. Bebeğim nasıl balgamı atabilir vs tarzında sorular geliyor. Ben de sizler için ilginizi çekebilecek bir konu paylaşmak istiyorum. ''Bebeklerde balgam nasıl atılır'' yazımızı inceleyebilirsiniz.

 
Üst