Nar kabızlık yapar mı çok zor durumdayım

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Nar kabızlık yapar mı kadınlar kulubü nar kabız mı yapar ishal mi hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar size çok önemli bir soru soracağım nar yemek kabızlık yapar mı ne kaç gündür çok fazla nar yediğimi düşünüyorum ve tuvalete çıkamıyorum beni çok rahatsız ediyor acaba yediğimden narlardan kaynaklı olabilir mi? Nar kabızlık yapar mı sizce? Yani başka bir sebep bulamadım da.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Zaman zaman hem yetişkinler hem çocuklarda kabızlık sorunları olabiliyor bu kimi zaman yediklerimizden kaynaklı olurken kimi zaman sağlık problemlerinden de kaynaklı olabilmektedir. Kabızlığı en önemli sebeplerinden biri yanlış beslenme tarzı yani ne kadar az lifli gıdalar ile beslenirseniz o kadar sık kabızlık yaşarsınız. Onun için aslında hayatımızdan lifli gıdaları ve bol su tüketmeyi çıkarmamamız gerekiyor. Peki nar kabızlık yapar mı? Nar bilindiğinin aksine kabızlık yapmaz kabızlığı geçirici durumu bile olabilir yani kabızlık yapmaz aksine kabızlığa şifadır. Ama tabii ki her şeyin fazlası zarar olduğu gibi narı da fazla tüketmememiz gerekiyor. Kabızlık problemi yaşıyorsanız nar tüketebilir ama günlük bir buçuk su bardağından fazla tüketmeyin.

Kabızlık sorununu çok fazla yaşıyorsanız mutlaka aşağıdaki yazımızı da inceleyin. ''Kabızlığa ne iyi gelir'' mutlaka bir inceleyin derim kabızlık sorunu yaşayanlar.

 
Üst