Nurse Harveys kullananlar burada mı ?

admin

admin

Administrator
Yönetici

Nurse Harveys Kullananlar kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da​


Selamlar değerli anneler. Bebeklerin ilk bir yaşına gelene kadar tamamında özellikle emzirilen veya mama verilen bebeklerde gaz sancısı alır başını gider. Hayatı o kadar çekilmez kılar, sizi o kadar uykusuz bırakır ki bu gaz problemi hayat kaliteniz dediğim gibi biter de biter. Aile eşrafında kimse uykusuzluğa iki günden fazla dayanamaz bu bebekler nası dayanıyor anlamıyorum :)

Bebeklerde geçmeyen gaz sancısı için Nurse Harveys tavsiye ediyorum. 1991 doğumlu oğlum Batuhan'da gaz problemi o kadar fazlaydı ki ne yaptıysam çözemedim kekikler kimyonlar ne kullanmadım her şeyi kullandım. Bir ara eşim buna içirelim bile demişti :D Tabi müsade etmedim. O ara Kıbrıstan Nursey Harveys isimli bir şurubun geldiğini ve çok iyi geldiğini söylediler ben de bunu alarak kullandım ve eski güzel günlerime geldim kızlar. Şu anda eczanelerde satılıyor mu bilemiyorum sıpalar büyüdüğü için dikkatte etmedim. Ama satılıyor ise bu ürün mutlak suretle alın kullanın.

Gaza kesin çözüm Nurse Harveys
Bu bi reklam değil kızlar çözümü noktasında sizlerin yararına olsun diye bu konuyu açmaya karar verdim. Kullanın ve sonucu hep birlikte görelim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Size yazıktan sonra araştırdım Nurse Harveys'in Damla şeklinde gaz gidericileri çıkmış gözünüz aydın. Hepsi burada ve ya buna benzer sitelerde satışla 40-50 tl gibi bir fiyatı var gaz ile başınız belada ise kesinlikle kullanın kızlar.
 
Üst