Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Soru Sor
Pırasa yemeği çok gaz yapar mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="admin" data-source="post: 1323" data-attributes="member: 1"><p>Merhabalar. </p><p>Allah bağışlasın ve kızınız sağlıklı büyüsün. Bazı aileler için gaz gerçekten de çok büyük problem oluyor. Bu açıdan da yemeklere yani yediklerinize olabildiğince dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü sizin yedikleriniz süt olarak direkt olarak bebeğe gidiyor. Pırasa lif açısından zengin ve içeriğinde de; E, K, A, C ve B vitaminlerini barındırıyor. Yüksek kolesterolü düşürüyor. Aynı zamanda da antioksidan özelliği de var. Damar sertliğini önlediği gibi solunum yollarına da iyi geliyor. Aslında faydaları saymakla bitmiyor. Lakin ben hamileyken ne zaman pırasa yemeği yapsam bende gaz yapıyordu ve bebeğimde çok rahatsız oluyordu. Bu açıdan bir süreliğine pırasaya ara verebilirsiniz. <strong>Pırasa </strong>maalesef ki gaz yapan bir yiyecek hele ki bebeğinizde de gaz problemi varsa yememenizi öneririm. </p><p></p><h2>''Gaz yapan yiyecekler''</h2> <ul> <li data-xf-list-type="ul">Pırasa</li> <li data-xf-list-type="ul">Karnabahar</li> <li data-xf-list-type="ul">Brokoli</li> <li data-xf-list-type="ul">Enginar</li> <li data-xf-list-type="ul">Brüksel lahanası</li> <li data-xf-list-type="ul">Nohut</li> <li data-xf-list-type="ul">Fasulye</li> <li data-xf-list-type="ul">Mercimek</li> <li data-xf-list-type="ul">Lahana </li> <li data-xf-list-type="ul">Bezelye</li> <li data-xf-list-type="ul">Soğan</li> </ul><p>Bu besinleri özellikle emziriyorsanız az yemenizi öneririm. Maalesef pişirilse bile özellikle sebzeler pişse bile tam olarak gaz yapıcı özellikleri geçmemektedir. Emziren bayanlar için sütünüzü nasıl artırırsınız? <strong><em>''Emziriyorum sütümü artırmak için neler yemeliyim'</em></strong>' yazımızda çok güzel öneriler bulabilirsiniz. </p><p></p><p>[URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/emziriyorum-sutumu-artirmak-icin-neler-yemeliyim.421/#post-947[/URL]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="admin, post: 1323, member: 1"] Merhabalar. Allah bağışlasın ve kızınız sağlıklı büyüsün. Bazı aileler için gaz gerçekten de çok büyük problem oluyor. Bu açıdan da yemeklere yani yediklerinize olabildiğince dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü sizin yedikleriniz süt olarak direkt olarak bebeğe gidiyor. Pırasa lif açısından zengin ve içeriğinde de; E, K, A, C ve B vitaminlerini barındırıyor. Yüksek kolesterolü düşürüyor. Aynı zamanda da antioksidan özelliği de var. Damar sertliğini önlediği gibi solunum yollarına da iyi geliyor. Aslında faydaları saymakla bitmiyor. Lakin ben hamileyken ne zaman pırasa yemeği yapsam bende gaz yapıyordu ve bebeğimde çok rahatsız oluyordu. Bu açıdan bir süreliğine pırasaya ara verebilirsiniz. [B]Pırasa [/B]maalesef ki gaz yapan bir yiyecek hele ki bebeğinizde de gaz problemi varsa yememenizi öneririm. [HEADING=1]''Gaz yapan yiyecekler''[/HEADING] [LIST] [*]Pırasa [*]Karnabahar [*]Brokoli [*]Enginar [*]Brüksel lahanası [*]Nohut [*]Fasulye [*]Mercimek [*]Lahana [*]Bezelye [*]Soğan [/LIST] Bu besinleri özellikle emziriyorsanız az yemenizi öneririm. Maalesef pişirilse bile özellikle sebzeler pişse bile tam olarak gaz yapıcı özellikleri geçmemektedir. Emziren bayanlar için sütünüzü nasıl artırırsınız? [B][I]''Emziriyorum sütümü artırmak için neler yemeliyim'[/I][/B]' yazımızda çok güzel öneriler bulabilirsiniz. [URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/emziriyorum-sutumu-artirmak-icin-neler-yemeliyim.421/#post-947[/URL] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
atatürknezamandoğduiseyılolarakaşağıyarakamşeklindeyazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Soru Sor
Pırasa yemeği çok gaz yapar mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…