Poğaçanın üstüne yumurta haricinde ne sürülür ?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Poğaçanın üstüne yumurta yerine ne sürülür yumurtadan başka ne sürülür ? kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da


Kızlar selamlar benim iki oğlum var heralde babalarına çekmişler poğaça yapıyorum mis gibi küçzük peynirli kaşarlı yapıyorum ama yemiyorlar. Kızarmaı için ne sürülür yumurtadan başka yoğurt misal sürülür mü ya da pekmek gibi bir şeyi tavsiye ediyor musunuz. Benim sıpagettiler de babalarına çekmişler yumurta sürünce kokuyor diye yemiyorlar tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar.

pogacanin üstüne yumurta yerine ne surulur.jpg
 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Selamlar tatlım diğer sitemizde de buna benzer bir soru var dı benimkiler için farketmiyor ne koysam üstüne ne sürsem yiyorlar daha kokuyor diyenler olmadı çok şükür.

Poğaçanın üstüne yumurta yerine ne sürülür tabiki yoğurt


Evet kızlar sizlere harika bir fikrim var mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum. Yumurta yerine yoğurt sürün. Bu güzel şekilde kızarmasını sağlayacaktır. Ha evimde yoğurdum yok kızarsın diye ne süreyim diye düşünüyor iseniz, pekmez kullanabilirsiniz. Pekmezi soğuk bir kaba alın yani misal çorba kasesine bir çay bardağı ya da yeteri kadar koyun, biraz sıvı yap koyarak karıştırın. Daha sonra bunu üstüne sürebilirsiniz poğaçaların.
 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Yumurta yerine sade sıvı yağ kullanabilirsiniz

Yumurta yoğurt pekmek yok ne yapacağım diye düşünenler için şöyle bi teknik te var arkadaşlarım. Ayçiçeği yağını bir fırça yardımı ile böreklerin poğaçaların üzerine sürerseniz de kızarma gerçekleşecektir. Tam yarıntılar aşağıdaki linkte yazılmış kızlar incelemek isterseniz bakabilirsiniz baya bi yorum var bu yazdıklarımızı kullanan kadınlardan.

 
Üst