Rahim filmi çekindim canım çok sıkkın

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Rahim filmi kadınlar kulübü rahim filmi cektirenler hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar buraya geldim yazıyorum ama çok üzgünüm rahim filmi çekindim dün ve sol tüpüm tıkalı çıktı. Şansım galiba kalmadı çok moralim bozuk. Artık doğal yoldan hamile kalamayacagim. Böyle bir durumda olan varsa yardımcı olabilir mi? Açıkçası sizden bir parça moral almaya geldim mucizelere çok ihtiyacım var. Rahim filmi cektirenler sol tüpü tıkalı olan var mı benim gibi?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Yaa canım bende soruyu görünce bir şey oldu sandım. Neden canın sıkkın bence hiç endişe duymaman gerekir. Hem bir tüpün acıkmış. Ayrıca sol tüpün sadece tıkalı mi yoksa tamamen kapalı mı? Artık tıp ve tıp teknolojisi çok gelişti her türlü hem de hiç zor olmayan ameliyatlar ile bu sıkıntılardan kurtulmak mümkün. Ayrıca bir tüpün açık doğal yoldan bile hamile kalabilirsin. O da olmazsa tüp bebek denersin. Ufacık sorun için kendini üzme bence. Her şeyin bir çözümü var yeter ki sen iste ve dua et.

Rahim filmi cektirenler bu konuda hemen aşağıdan yorumda bulunarak yasadiklarinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Cektirecek olan arkadaşlarımız da en azından bilgi sahibi olur. "Rahim filmi nasıl çekilir ağrılı mi cektirenler " konumuzu mutlaka inceleyin.

 
Üst