Sabır taşı ile emzik bıraktıranlar var mı çocuğuna?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Sabır taşı ile emzik bıraktırma kadınlar kulübü sabır taşı ile emzik bırakma hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlarım benim yavrum 2.5 yaşında ve hala ağzında emzikle dolanıyor. Dişleri çok kötü durumda konuşması da zor. Çok şey denedim bırakmak istemiyor ağlıyor emziği icin. Ne yapacağımızı şaşırdık. En başta vermem hataydı aslında ama sizce bu sabır taşı ile emzikten uzaklaştırabilir miyim? Bu şekilde emzik ya da meme bıraktıran oldu mu? Sabır taşı ile emzik bırakma işe yarar mı?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Emziğe alışan çocuklar için bazı emzikten ayırma yöntemleri var ama sabır taşı ile emzikten ayırma durumu da benim de ilk kez duyduğum bir yöntem. Ama sizin için araştırdım. Sabır taşını emziğe sürüyorsunuz çocuk kokusundan ve tadından emzikten uzaklaşacak. Aynı şekilde anneler sütten keserken de aynı yöntemi kullanabilirler. Sabır taşını bir aktardan edinin. Kullanırken önce sabır taşı ıslatın ve sonra emziğe sürün. Bunu tecrübeli anneler gerçekten çocuklarının sütten ve emzikten ayrıldıklarını açıklıyor.

Süt demişken "hamile olmadan memeden süt gelmesi" durumu neden olur? Böyle durum ile karşı karşıya kaldıysaniz mutlaka yazımızı inceleyebilirsiniz.

 
Üst