Salkom Beyazlatıcı Krem Deneyenler Fikir İstiyorum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Salkom beyazlatıcı krem kullananlar kadınlar klubü salkom beyazlatıcı krem yorumları kadınlar klubü hamilemiyim forum’da.​


Hanımlar cilt açıcı salkom kremi duyuyorum özellikle genital bölge kararmalarında kullanıyorlarmış ama ne dersiniz kullanımı güzel ve etkili mi? Önerecek olanlar var mı? Kullanıp etkisini görenler bana fikir verin lütfen. Hatta çok esmer biriyim ben yüzüm ya da cildimde de kullanabilir miyim acaba bu kremi?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar

Cilt açıcı kremleri ben pek önermiyorum. Her cilt yapısı rengi özelliği farklıdır bunu kimyasal kremlerle işleyip açmak cildin doğallığını bozacaktır. Ne yüzünüze ne de genital bölge için tavsiye etmiyorum. İnanın önerenler de markanın sahipleridir😊 Durduk yere cilt problemleri ile karşı karşıya kalmayın. Unutmayın cilt kanserine kadar yolu var.

Cilt rengini açmak için doğal önerilere kulak verin. Hemen aşağıdan yazımıza ulaşabilirsiniz. Özellikle pirincin çok eski zamanlarda cilt rengini açmak için porselen gibi bir cilt için kullanıldığı bilinmekte. Hemen altta bu konunun linkine ulaşabilirsiniz.

 
Üst