Sinan beksaç mı yoksa başkası mı ankarada kadın doğumcu arıyorum?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Sinan beksaç kadınlar kulubü sinan beksaç kaç yaşında hamilemiyim forum'da.​

Merhaba kızlar Ankarada yaşıyorum iyi bir kadın doğumcu arıyorum ama Sinan beksaç karşıma çıktı. Sizce nasıl bir doktor kendisi ve hemen randevu alabiliyor muyuz? Çok da yorumlar var onun üzerine iyi diye ama tavsiye eder misiniz? Bebek istiyoruz o yüzden gitmek istiyorum kendisine. Bir de Sinan beksaç kaç yaşında? Genç bir doktor mu kendisi. Tecrübeli mi?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Ankarada tedavi olabilmeniz için bir çok özel ya da devlet hastanesi var ama bazı kişiler alanında uzman kişi ile tedavilerini yürütmek istiyor sizin gibi. Ben de olsam araştırırdım doğru yapıyorsunuz. Sonuçta doktor da araştırılmalı. İşinin ehli olmayan doktorlar da var. Özellikle kadın hastalıkları uzmanı olarak iyi bir doktor çok önemli. Hem muayene etmede hem sizin rahatsızlığınızı teşhis etmede hem de moral vermede on numara olmalı. İyi bir doktor olabilir ama sinirli asabi sorularınıza gerektiği gibi cevap vermeyen çok doktor var maalesef. Özellikle bebeği olmayan olamayan kadınlar daha hassas oluyorlar ve karşıda moral veren iyi konuşan bir doktor aranıyor.

''Sinan Beksaç kimdir?''​


Kendisi Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde Kadın Hastalıkları Ve Doğum Anabilim Dalında doktor. Prof. Dr. Sinan Beksaç 1953 Adana doğumludur. Önce Ted Ankara koleji vakfı özel lisesi sonra Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini, 1980 yılında uzmanlık, 1985 yılında doçentlik, 1992 yılında profesörlük ünvanını aldı.

Doktor hakkında biraz sert bir mizaca sahip olduğu söyleniyor ama işinde gayet başarılı işinin ehli olduğunu yorumlardan anlıyoruz. Genelde yorumlar olumlu. Siz de randevu alabilirsiniz ama asistanları mı ilgilenir yoksa kendisi mi bilemiyorum. Onu arayıp sormanız gerekiyor bence. Yani Sinan Bekcaç'a direkt olarak randevu almak belki zor olabilir diye düşünüyorum. İstediğiniz doktor muayene edemiyorsa bence özele gidin daha iyi derim ben. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama taktiri de size bırakıyorum.

Hamile kalabilmek için yapılması gerekenler diye size bir yazı hazırlamıştık. Bebiş isteyen hanımlar ve beylerin mutlaka incelemesi gereken bir yazı. ''Hamile kalmak için ne yapmalı kadınlar biliyor musunuz'' yazımız ilginizi çekecektir.

 
Üst