Merhabalar
Arkadaşım bu tür evde oyalayacak türden etkinlikleri, hobileri ben de çok seviyorum bunlar hem uğraştırıyor hem kötü düşünceleri aklımızdan def ediyor hem de ortaya çok güzel şeyler çıkarıyoruz örgü örmek, dikiş dikmek bunun gibi el becerileri hem çok keyifli hem de yaptıkça insanın yapası geliyor. Terzilikte çok büyük bir zanaat ufaktan başlayıp ilerledikçe daha çok güzel işlere imza atabilirsiniz çok büyük bir altın bilezik aslında şimdi internete girdikçe önümüze neler çıkıyor neler hem yapılışları hem hangi malzemeleri kullanacağımız hem de tüm ayrıntılarıyla o işin yapılışını rahatlıkla görebiliyoruz hem de hiç bir ücret ödemeden. Hele dikiş makineniz de varsa sizi kimse durduramaz

Madem böyle bir işe kalkıştınız sizin için aşağıya bir video ekleyeceğim videoda
sırt çantası dikimi ayrıntılı bir şekilde bulabileceksiniz.
Örgü işlerine de meraklı iseniz aşağıdaki linki incelemenizi tavsiye ederim aşağıdaki linkte
''örgü terlik görmek istiyorum yapılır aşamalı olursa iyi olur'' konusunu inceleyebilirsiniz.
Örgü terlik modelleri ve yapım aşamaları kadınlar kulübü örgü terlik modelleri ve yapılışı hamilemiyim forum'da. Hanımlar kış geliyor biraz da örgü yapmak elimden geliyor. Ev ahalisine sırayla örgü terlik tarzı şeyler yapmak istiyorum. Örgü tutkunu hanımlardan örgü terlik modelleri bekliyorum...
www.hamilemiyim.org