Sırt çantası dikmek kolay mı dostlar yardım edin.

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Sırt çantası dikimi kadınlar kulubü sırt çantası dikimi aşamaları hamilemiyim forum'da.​

Merhaba arkadaşlar yavaş yavaş evde kendim dikiş öğrenmeye başladım ufak tefek bazı şeyler diktim gittikçe ne kadar keyifli bir iş olduğu anladım ve şimdi de çantası dikmek istiyorum sırt çantası dikimi için neler gerekli nasıl yatabilirim Bununla ilgili bilgi ve tecrübesi olanlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim sırt çantası dikimi için aklımda bir model yok ama sizin önerilerini izle ya da anlatımlarını zla güzel bir sırt çantası dikmeyi planlıyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Arkadaşım bu tür evde oyalayacak türden etkinlikleri, hobileri ben de çok seviyorum bunlar hem uğraştırıyor hem kötü düşünceleri aklımızdan def ediyor hem de ortaya çok güzel şeyler çıkarıyoruz örgü örmek, dikiş dikmek bunun gibi el becerileri hem çok keyifli hem de yaptıkça insanın yapası geliyor. Terzilikte çok büyük bir zanaat ufaktan başlayıp ilerledikçe daha çok güzel işlere imza atabilirsiniz çok büyük bir altın bilezik aslında şimdi internete girdikçe önümüze neler çıkıyor neler hem yapılışları hem hangi malzemeleri kullanacağımız hem de tüm ayrıntılarıyla o işin yapılışını rahatlıkla görebiliyoruz hem de hiç bir ücret ödemeden. Hele dikiş makineniz de varsa sizi kimse durduramaz:) Madem böyle bir işe kalkıştınız sizin için aşağıya bir video ekleyeceğim videoda sırt çantası dikimi ayrıntılı bir şekilde bulabileceksiniz.

Örgü işlerine de meraklı iseniz aşağıdaki linki incelemenizi tavsiye ederim aşağıdaki linkte ''örgü terlik görmek istiyorum yapılır aşamalı olursa iyi olur'' konusunu inceleyebilirsiniz.


 
Üst