Sırt yağlanmasından nasıl kurtulurum?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Sırt yağları kadınlar kulübü sırt yağlarından nasıl kurtulurum hamilemiyim forum'da.​


Millet göbekten kilo alır ben de sırtımdan sırtım epey yağlandı. Anlayacağınız sırtımda epey kilo var. Gerçi göbeğimde de biraz var ama ben her ikisini de eritmek istiyorum. Bu açıdan ne yapmalıyım ve nerelerden başlamalıyım bilmiyorum. Diyet mi yapmalıyım? Yoksa zayıflama çayı mı içmeliyim? Ya da spor mu yapmalıyım? Sırt yağlarından nasıl kurtulurum diye sormak istiyorum cidden çözümü var mı hanımlar?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Fazla kilolarınız var ve bunlardan doğru şekilde kurtulmak istiyorsunuz ama nereden başlayacağınızı bilemiyorsunuz. Sanırım size bu konuda yardımcı olabileceğime inanıyorum. Çünkü 10 yıldır bu işler ile uğraşıyorum. Öncelikle zayıflamak istiyorsanız ve çözümü takviye ürünlerde arıyorsanız yanılıyorsunuz. Bir diyetisyenin sizin tahlillerinizi yaptıktan sonra size en uygun diyet programını çıkarması gerekiyor. Yani sağlıklı ve doğru bir şekilde beslenmeyi öğrenmeniz lazım. Yanlış beslenme alışkanlıklarınızdan dönmenizde şart. Diyet ile birlikte spora başlamanız da önemli. Eğer imkanınız var ise bir spor salonunda sizi yönlendirecek spor koç hocası ile ilerlemenizde fayda var. Ama imkan yoksa da üzülmeyin. Televizyonu açarak evde de spor yapabilirsiniz. Beslenme ve sporu birlikte götürmeniz gerekiyor. Sırt yağları için de o bölgeye özel hareketler var. Onları yapınca o yağlarınızdan da rahat bir şekilde kurtulabilirsiniz. Dilerseniz buradan tıklayarak sırt yağlarından kurtulma hareketlerini öğrenebilirsiniz.

Göbek yağlarını eritmek için neler yapmak gerekir? Bir misafirimiz sormuştu ki ''Göbek eritmek için kaç mekik çekmem gerekir'' hemen cevabı linkte. Göbek yağlarından müzdarip olanlar için aşağıdaki linki inceleyebilirler.

 
Üst