Şok fairy bulaşık deterjanından memnun olanlar var mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Şok fairy bulaşık deterjanı fiyatı kadınlar kulubü şok market fairy bulaşık deterjanı hamilemiyim forum'da.​

Kızlar ben aslında finish kullanıyorum bulaşık makinesinde ama bakıyorum herkes fairy bulaşık deterjanını öneriyor. Çok güzel yıkıyormuş. Sizce de öyle mi? Finish normalde en iyi marka derler ama karar veremedim. Şok marketlerde bazen indirime giriyorsa deneyebilirim aslında. Ya da şöyle sorayım fairy mi yoksa şokun mintaks mı diyeyim. Ama gerçekten fairy çok öneriyorlar. Şok fairy bulaşık deterjanı fiyatı ne kadar bu araa hanımlar?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Bulaşık makinenizin markası önemli olduğu kadar bulaşık makinenizde kullandığınız deterjan da önem taşır. Ben de fairy kullanıyorum onun öncesinde finish kullanırdım şuan uzun zamandır fairy kullanıyorum gayette memnunum. Ama o bim ya da şok ucuz tabletlerinden hiç denemedim. Herkes onların da çok iyi temizlediğini söylüyor. Bakılacak olursa şok mintaks ve fairy arasında 3 katına yakın fiyat farkı da var. Şok fairy normal hepsi bir arada olan var bir de platinum ürünü var. Ben platinum kullanıyorum daha pahalı normalde ama güzel temizliyor. Makinemden çıkan tabaklar bardaklar pırıl pırıl oluyor. Ama arada bir makinenizin tuzunu ve parlatıcısını da kotrol etmeniz gerekiyor. Tuz eksik olursa bulaşıklar tam anlamıyla yıkanmıyor. Fairy alıp kullanıp deneyebilirsiniz farkı görebilirsiniz. Ama mintaks ya da bimin bulaşık deterjanına göre oldukça pahalı.

Fairy hepsi bir arada 50 tablet 59.95lira
Fairy platinum 33 tablet 42.90lira
Fairy platinum hepsi bir arada 65 tablet 75.90lira

Ya inanamazsınız ama bulaşık tabletini bulaşıktan başka her yerde kullanıyorlar. Özellikle halı temizliği için bulaşık tableti kadınların ilk tercihi. ''Bulaşık tableti ile halı lekeleri çıkıyor mu'' yazımızı inceleyebilirsiniz.

 
Üst