Spora aç karnına mı gitmem lazım nasıl olmalı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Spora aç karnına mı gidilir kadınlar kulubü spora aç karnına gitmek hamilemiyim forum'da.​

Merhabalar kızlar ben evde oturmaktan epey yağlandım yaa. Durup durup bir şeyler yiyorum sanırım. Farkında olmadan şiştim. Artık sabahları yürüyüş ve sonrasında spoer yapmaya karar verdim. Sizce spora aç karnına mı gidilir ne düşünüyorsunuz? Spor yapmam lazım bel ve sırt ağrılarım da oluyor herhalde hareketsiz kalmaktan vücudum hantallaşmış olacak. Spor candır bana yardımcı olursanız sevinirim sizler nasıl veriyorsunuz kilo?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Hepimiz aynı durumdayız maalesef. Bu korona bizi mahvetti. Evlere bağlı kaldık dışarı çıkamaz olduk. Çıkamadıkça yedik yedik. Spor yapmaya karar vermek bile bir şey. Ben de aslında korona olmasa spor salonuna giderdim ama maalesef kapalı. Aslında yürüyüş yaparak birkaç doğru hareketle de harika kilolar verilebilir arkadaşım. Spora aç mı gidilir? Yoksa spora tok mu gidilir arasında bence aç gidilir. Çünkü uykudan uyandığımızda şeker seviyemiz düşük olur böyle olunca sabah aç karnına yapılan spor daha faydalı ve daha fazla yağ yakımına neden olur. Hatta örnekle de destekleyeyim bari. Ben çocuklarım doğmadan önce hamile kalmadan önce daha doğrusu bayağı kilo almıştım. Her sabah erkenden kalktım 1 ay boyunca üşenmedim ve uzun yürüyüş yaptım. Ama aç karnına. Tempolu yürüyüş sonrası birkaç hareket ve eve döndüğümde bir dilim ekmek domates haşlanmış yumurta şekersiz çay ve bol yeşillik yiyordum. İnanamazsın harika yağ yaktırıyor ve ben o zaman 1 ayda 12 kg verdim sadece bunları yaparak. Sen de sabahları kalkıp yürüyüş yapabilirsin. Dolu mide ile zaten ne yürüyüş yapabilirsiniz ne de hani o spor hareketlerini yapabilirsiniz.

Göbek yağlarından mı şikayetçisiniz? Hemen çözüm aşağıdaki linkte. ''Göbek eritmek için kaç mekik çekmem gerekir'' sorumuzun cevabı linkte inceleyin derim.

 
Üst