Süt ile cinsiyet testi yapan var mı kızlar?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Süt ile cinsiyet testi kadınlar kulübü süt ile cinsiyet testi nasıl yapılır hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar merhaba ben 14 haftalık hamileyim bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum birkaç testi yaptım evde kendimce ama emin olamadım bir de süt ile cinsiyet testi varmış yapanlar var mı nasıl yapılıyor ve doğru sonuç çıkarıyor mu bana bilgi verir misiniz süt ile cinsiyet testi nasıl yapılır arkadaşlar? Bu cinsiyet testi kesin doğru sonuç verir mi?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Bu heyecanımızı çok iyi anlıyorum fakat bu tür hurafe diyebileceğim testere ben pek itibar etmiyorum. Gebeliktegöğüsten gelen sütle cinsiyet tahmini yapanlar varmış. Peki bu nasıl oluyor yorumlardan okuduğum kadarıyla göğüsten gelen sütü biraz suya damlatıyorsunuz eğer suyun yüzeyinde kalırsa erkek oluyormuş suyun dibine çökerse kız oluyormuş yani deneyin eğer göğsünüzden süt geliyorsa şu an bir tesadüf de olabilir yani dibe çöker kız olacak dersiniz ve cinsiyeti ultrasonda doktorunuz size kız dediğinde bu bir tesadüf de olabilirim ama şahsen ben bu tür şeylere çok inanmıyorum zaten çok az zamanınız kalmış birkaç hafta sonra ultrasondan çok net bir şekilde bebeğinizin cinsiyetini öğrenebilirsiniz bunun için biraz sabretmeniz gerekecek. Beebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almanızı dilerim.

Bir de bize çok sorulan sorulardan biri ağrılara göre bebeğin cinsiyeti anlaşılabilir mi? ilginizi çeken konu ise aşağıdan "ağrılarıma göre bebeğimin cinsiyetini anlayabilir miyim" konusuna linkten ulaşabilirsiniz.
 
Üst