Thincal kullanarak zayıflayabilir miyim kızlar?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Thincal kullananlar kadınlar kulubü thincal kullananlar 2020 hamilemiyim forum'da​

Kızlar nette filan thincal zayıflama ilacının zayıflattığını bununla kilo verenlerin olduğunu duydum ama tam olarak bu ilaç hakkında detaylı bilgiye sahip değilim. İla nasıl zayıflatıyor mu kullandığımda etkisini görür müyüm? Valla kızlar işimiz ilaçlara kaldı galiba artık rahatsızlık duyuyorum kilomdan maalesef. İlacı alıp kullananlar varsa ne kadar sürede kaç kilo verdiler gerçekten yağ yakımına yardımcı oluyor mu denilen gibi?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Maalesef ki thincal ilacı öyle bir ilaç değil. Gidip muayene oluyorsunuz endokrin doktoru size bu ilacı vermesi lazım yani anlayacağınız kafanıza göre gidip eczaneden alınabilecek bir ilaç değil. Doktor ilacı yazıyor siz de talimatlara uygun olarak alıyorsunuz anlayacağınız tıbbi bir ilaç. Ciddi yan etkileri olabileceği için doktorun reçete etmesi gerekiyor. Herkes kafasına uygun kullanamaz bu ilacı diyeceğim o ki ilaçlara kafa yoracağınıza biraz spor diyet ile çok sıkı şekilde de kilo verebilirsiniz ha durumunuz vahim ise de doktora gitmenizde fayda var tabii ki. Hatta bu konuda mide ameliyatları daha başarılı diyebilirim (eğer diyetle kilo veremiyorsanız tabi ki). Bu ilacı kullanabilmek için dediğim gibi endokrin doktoru tarafından yazılmış olmalı o da durumunuzu inceleyerek tabi ki. Yedikleriniz kontrol altına alınmalı ki ilaç da fayda etsin. Thincal zayıflama ilacı 1 Aralık 2020 itibariyle fiyat olarak 134.83 liraya satılmaktadır. Tabii doktor kontrolünde kullanacaksınız bu ilacı ama bir de yan etkileri de var.

''Thincal ilacı yan etkileri nelerdir?''

Baş ağrısı, karın ağrısı, yorgunluk, rahatsız hissetme, sıvı dışkı yapma, sık sık gaz yapma, bağırsakları sık sık boşaltma isteği ve yağlı dışkı yapma, nadiren de olsa yumuşak dışkı, mens düzensizliği, karın şişmesi ve diş eti rahatsızlığı.

İlacı doktor kontrolünde kullanırken tabii ki doktorunuz size beslenme ve diyet de önerecektir. Beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmez iseniz zaten ilacın da bir etkisini göremeyeceğinizi belirtmek isterim.

Kekreyemiş tozunu daha önce hiç duydunuz mu? Kekreyemiş tozu ile nasıl zayıflanır? Nasıl bir bitkidir ve zayıflamaya etkileri var mıdır gerçekten? Hepsine yazımız aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linkten ''kekreyemiş tozu ile zayıflayanlar'' yazımıza ulaşabilirsiniz.

 
Üst