Tüp bebek embriyo yapıştırma hakkında sorularım var

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member
Tüp bebek embriyo yapıştırma yaptıranlar Embriyo yapıştırma nedir tavsiye ediyor musunuz ?

selamlar arkadaşlarım çok uzun zamandır bebek istiyorum ve artık bebek olmayacak çünkü tüp bebekten başka yapacağım bişey kalmamıştı. Tüp bebek te iki kere deneme yaptık ama onlar da başarısız oldu moralim inanılmaz kötü ve düşük şimdi TÜP BEBEK EMBRİYO YAPIŞTIRMA diye bir yöntem var mış bu yöntem hakkında bana bilgi veribilir misiniz nasıl yaptırıyoruz yaptıranlar var mı aramızda tam olarak ne anlama geliyor bilgi verirseniz minnettar kalacağım teşekkür ediyorum busenaz
 
S

sorumvar

Member
Selamlar bu konu hakkında tabiki size bilgi vermekten memnuniyet duyacağız.

TÜP Bebekte Embriyo yapıştırma yöntemi

Özellikle siz başarısızlıkla sonuçlanan bir kaç deneme yapmışsınız doktorunuz ile bu durumu görüştünüz mü bilemiyorum aslında bu yöntemi onun size söylemesi gerekiyordu ama heralde öncelikle normal şekilde denemek istemişlerdir. Bir de bu işlerde tamaman para odaklı çalışıldığından dolayı bu yöntemler size daha sonra söylenecektir diye düşünüyorum. Şimdi bu yöntem nedir Dr Ayrın arıcı bu yöntem ile ilgili şöyle demiş. bu yöntemin uygulanması inanılmaz derecede basittir tranfer edilecek embriyo / embriyolar yaklaşık otuz takika içinde EmbryoGlue'da bekletiliyor diyor Bu EmbryoGlue yapıştırıcı anlayacağınız. Bu yapıştırıcı sıvı içinde bekletiliyor ve transfer gerçekleştiriliyor.

Spermin olması gerektiği yerde kendi başına tutunması yerine yapıştırıcı ile ilgili bölümde tutulması sağlanarak başarı oranının artması sağlanıyor. Böylece kesin hamile kalabiliyorsunuz. Bu yöntemi mutlaka deneyiniz. Eğer konumuzu okuyor iseniz ve bu yöntemi yaptırdıysanız hangi doktorda hangi şehirde ve ücret bilgisinin yanı sıra başarı oranını da yazarmısınız sevgili ziyaretçilerimiz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst