Tüp bebek sonrası doğal yolla nasil hamile kalabilirim

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Tüp bebek tedavisinden sonra doğal yolla hamile kalanlar kadınlar kulübü tüp bebekten sonra normal hamile kalanlar hamilemiyim forum'da.​

Selam kızlar valla bir şey kafama takıldı ve sizinle paylaşmak istedim. Ben 8 yıllık evliyim 6 yıldır da tüp bebek deniyoruz tabii daha öncesi de var yani aşılama filan. Tüp bebek son 4 yıldır deniyorum arka arkaya denedim. Ve şuan 2 yaşında bebeğim var. Ama biz şuan korunmuyoruz. Bebeğim emmeyi bıraktı ve biz de 1 yıldır korunmuyoruz. Yaşım da 33 bir tane daha kardeşi olsun istiyorum oğlumun. Yalnız kalmasin diye ama 1 yıldır da tık yok. Tüp bebek yaptıranlar varsa sonrasında doğal yolla hamile kalanlar var mı?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Maasallah Allah bağışlasın bebeginizi. Tüp bebekle bile başarı şansını yakalayamayan o kadar kadın var ki Rabbim size ne güzel bir armağan göndermiş. Aslında tüp bebek sonrası doğal yolla hamile kalan çok kadın var. Ama bazı durumlarda da bu olamayabiliyor. Tüp bebek tedavisi olup ikinci çocuğuna da tedavi ile hamile kalan anneler var hatta doğal yolla çocuğu olmuş sonrasında bebeği olmamış tüp bebek tedavisi ile bebek sahibi olanlar bile var. Örneğin esinizde hiç sperm bulunmuyorsa , rahim tüpleriniz ikisi de tamamen kapalı ise, daha önce dış gebelik vs durumdan tüplerin alınması ya da rahmin alınması durumu gibi durumlar yoksa doğal yolla hamile kalmanız elbette mümkündür. İlk evlendiğiniz gibi ilk 2 yıl olmuyorsa tedaviye gidin diyemeyeceğim çünkü siz 1 yıldır denediğinizi söylüyorsunuz yaş geçtikçe biliyorsunuz ki yumurta rezervi azaliyor. Eğer dondurulmuş embriyonuz da varsa işiniz daha kolay olur.

Birçok evli eş tüp bebek tedavisi hakkında merak ettikleri çok şey var. Bunu düşünerek sizler için "tüp bebek tedavisi hakkında merak edilen soru ve cevaplar" konulu yazimizin linkini aşağı bırakıyorum.

 
Üst