Tüp Bebek Yaptırmayı Düşünüyorum Ama Cesaret Edemiyorum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Tüp bebek fiyatları 2020 kadınlar kulubü hamilemiyim forum'da.​


Kızlar 5 yıllık evliyim ilk günden beri bebek istiyoruz. Olmadı olmuyor maalesef. Sorun eşimin sperm sayısının çok az olması. İlaçlarla filan iyi seviyeye ulaştı hatta varikosel ameliyatı keçirdi eşim sonrasında umutla çok bekledik normal yolla olsun diye ama olmadı maalesef. Taktir Allahtan biz tüm yolları denedik tüp bebek hariç. Geçen ay korona virüs filan dinlemedik aşılama bile yaptırdık ama tutmadı. Umutlarımı tüketmek istemiyorum biliyorum ki Rabbim ne derse o olur. Ben bu yakın zamanda yaptıran varsa ya da daha uygun bir fiyat yorumunda bulunan olursa ben o şehre bile gitmeye hazırım. Yani antalya izmir ankara oralara gidebilirim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Öncelikle inşallah en kısa zamanda bebeğiniz size gelir hatta hiç bu tedaviye gerek kalmadan. Zor bir süreç Allah kolaylık versin. Benim size tavsiyem hiç korkmayın yaptırın. Şunun için söylüyorum ki kadınların yaş ilerledikçe maalesef yumurta rezervi azalıyor. Yaşınız kaç bilmiyorum ama mutlaka hiç vakit kaybetmeden yaptırın. Maddi durumunuzda el veriyorsa yani yaptırın derim. Bundan 6 yıl önce 5-6 bin olan fiyatlar şuan tüp bebek fiyatını 8bin-15bine çıkarmış. Bunun en büyük etkisi de ilaçların pahalılığı maalesef. Anladığım kadarıyla aşılama da bir netice vermemiş. Onunla bununla uğraşmak yerine daha garanti olan tüp bebeğe başlamanızı tavsiye ederim. Zaten o kadar ilaç kullanımı olacak ki aşılama ile tekrar vakit kaybetmeyin. Tüp bebek işlemlerinde dondurma işlemi var sizden alınan çatlamış en sağlıklı yumurtalar ile eşinizden alınan en hızlı en sağlıklı spermler laboratuvar ortamında birleştiriliyor. Yani diyebileceğim en garanti yöntem bu ve yaşınızda ilerlemeden bir bebek sahibi olun inşallah.

Bebek sahibi olmak gerçekten zorlaştı. Binlerce kadın bebek sahibi olmak isterken tüp bebek yaptıranlar ile ortak buluşma noktanızda birbirinize destek olabilirsiniz. Deneyimleriniz ve yaşadıklarınız bizim için çok değerli.

 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Bu bebeği çok istiyor iseniz yaptıracaksınız cesaretinizi lütfen kırın ve yaptırın. Sevgiler. Sorularınız olur ise ayrıca konumuzdan bizlere ulaşabilirsiniz. Kayıt olmanız gerekiyor ama :)
 
Üst