Tupperware kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Tupperware baharatlık seti kullananlar kadınlar kulübü Tupperware baharatlık set hamilemiyim forum'da.​

Kızlar yaa bu tupperware ne kadar çok kullanan var. Bir arkadaşım her şeyini almış ya o kadar para verilir mi plastiğe şaşıyorum vallahi. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda. Sizce normal plastik malzemelere göre daha mı iyi nasıl kullanımı ben hiç almadim ama arkadaşımda gördüm. Saklama kabı matara baharatlık seti filan almış güzel ama ne bilim gereksiz pahalı gibi geldi bana cam alsam daha sağlıklı hem daha ucuza gelir.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Gerçekten tupperware nin geniş bir alıcı kitlesi var. Pahalı demeden millet alıp kullanıyor. Ama tabi şöyle bir şey de var ki o pazarda satılan 5 liralık plastik mutfak eşyasından daha kaliteli ve sağlam üstelik satan bir arkadaşım bunların özel plastikten yani lensten üretildiğini söylemişti. O yüzden hem sağlıklı hem yiyeceklerde koku yapmıyor sağlıklı bir marka. Kadınlar da paradan çok sağlıklı oluşunu göz önüne aldığını düşünüyorum. Gerçekten pahalı ürünler hani 20 liraya alabileceğiniz bir saklama kabı Tupperware modeli olarak teki 160 liraya geliyor. Yağdanlik baharat seti çok beğenilen ürünlerden. Tupperware baharat setine gelince 8li si gittigidiyorda 249 lira bir de bunların 4 lüsü var 169lira. Buralardan daha indirimli bulabilirsiniz bence eğer gerçekten almak isterseniz sürekli internet satış yerlerini takip edin ikisini tek fiyatına alabiliyorsunuz misal.


Mutfak temizliği bir kadın için çok çok önemlidir. "Mutfak dolapları nasıl temizlenir bı deyiverin bana yaa" mutlaka incelemelisiniz linki arkadaşlar mutfak dolabı temizliği ince noktaları linkte.

 
Üst