Tuzsuz şampuanı kimler kullanabilir nedir anlatır mısınız?

S

sorumvar

Member

Tuzsuz şampuan kullananlar kadınlar kulubü tuzsuz şampuan fiyatları hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar platin saç rengim var ve saç rengi bu tür olanların tuzsuz şampuan kullanması gerekiyormuş. Neden olduğunu bilmiyorum ama bu tuzsuz şampuanı her yerde görmeye başladım. Tuzsuz şampuan kullananlar varsa yardımcı olabilir misiniz? Sadece boyalı saçlara sahip olanlar mı kullanabiliyor yoksa normalde de kullanabilir miyim bu şampuanı? Tuzsuz şampuan özellikleri nedir neden kullanılmalı sizce?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Tuzsuz şampuan özellikle boyalı saçlara uygun bir şampuan olduğunu biliyorum. Hani boyama işlemine maruz kalan saçlar çok yıpranır hele ki platin ise saç renginiz epey işlemden geçmiş. İşte tuzsuz şampuan bu tür işlemli saçlara iyi gelen bir ürün. Youtubede bir ablamız bu şampuan hakkında bilgi vermiş ben de dinlemiş oldum. Saçlara bakım sağlayan sağlıklı uzamasını sağlayan bir şampuan. Saçlarınızın yıpranmış yağlı gibi görünümden uzaklaşması için tuzsuz şampuanı siz de kullanınca farkı anlayabilirsiniz. Resmen saçları ağır işlenmiş olanlar için kurtarıcı bir şampuan diye not düşelim arkadaşlar. Tuzsuz şampuan ile birlikte yanında keratin kremi ile birlikte alırsanız daha iyi bir sonuç elde edebileceksinizdir. Yalnız kullanırken köpüren bir şampuan değil bu. Zaten bitkisel ve doğal olan hiç bir şampuan köpürmez.

''Tuzsuz şampuan özellikleri''​

  • Kuru ve yıpranmış saçlara bakım sağlar
  • Boyalı çok işlem görmüş saçlara iyi gelir
  • Saçlara parlaklık ve hacim katar
  • Sönük ve daha gösterişsiz saçların yerini kolay şekil alan hareketli saçlara bırakır
  • Boyalı saçlara zarar vermez aksine korur
Arkadaşlar youtubede izlediğim kadarıyla her alanlar bu şampuandan memnun kalmışlar. Denemekte fayda var. Tuzun şampuanda olmaması saçları sağlıklı bir şekilde bakımını sağlıyor. Mavi şampuanı merak ediyorsanız mutlaka bu yazımızı da inceleyin derim. ''Mavi şampuan kullanan kızlar'' hemen yazımız aşağıda linkte.

 
Üst