Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Soru Sor
Ücretsiz en iyisinden fal uygulaması arıyorum?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="admin" data-source="post: 1410" data-attributes="member: 1"><p>Merhabalar</p><p>Zaten öyle oldu ki bu telefonlara ilginin artması ile her şey telefondan netten halledilir oldu arkadaşım. <strong>Fal uygulamaları</strong> da çok fazla program indirmek için girdiğinde çok fazla örnek görebilmek mümkün. Benim telefonumda da var ben Faladdin uygulamasını kullanıyorum ücretsiz ama günlük 1 kez <strong>kahve falı</strong> bakılabiliyor. <strong>Burç yorumu</strong>nu okuyabiliyorsun. Ayrıca <strong>en iyi fal uygulaması</strong> diye girdiğinde de <strong>Faladdin uygulaması</strong> en ön sırada görülüyor. Hem tarot filan da baktırabiliyorsun. Burç yorumun için sadece reklam izlemen yeterli ayrıca fal içinde öyle günlük 1 fal için reklam izliyorsun. Lamba cini diye bir durum var onu hiç denemedim aslında.</p><p></p><h2>''En iyi fal uygulamaları nelerdir?''</h2> <ul> <li data-xf-list-type="ul">Faladdin uygulaması</li> <li data-xf-list-type="ul">Telve fal uygulaması</li> <li data-xf-list-type="ul">Guru fal uygulaması</li> <li data-xf-list-type="ul">Kısmetim fal uygulaması</li> <li data-xf-list-type="ul">Kaave falı</li> <li data-xf-list-type="ul">Falcı bacı</li> <li data-xf-list-type="ul">Falcıhane</li> </ul><p>Gibi uygulamalarla fal baktırabilirsiniz. Ama ne yalan söyleyeyim bunlar için kimisi diyor telefonu dinliyorlar ya da yazışmaları okuyorlar filan nasıl olur bilmiyorum ama. Bana kalırsa doğum tarihini filan verdiğin için burcundan faydalanarak yorum yapıyor olabilirler. Yine de insan merak ediyor yüklüyor işte. <strong><em>''Binnaz abla en iyi falcı hangisi kızlar''</em></strong> konusuna da bir göz atın isterseniz ilginizi çekebilir. </p><p></p><p>[URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/binnaz-abla-en-iyici-falci-hangisi-kizlar.364/[/URL]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="admin, post: 1410, member: 1"] Merhabalar Zaten öyle oldu ki bu telefonlara ilginin artması ile her şey telefondan netten halledilir oldu arkadaşım. [B]Fal uygulamaları[/B] da çok fazla program indirmek için girdiğinde çok fazla örnek görebilmek mümkün. Benim telefonumda da var ben Faladdin uygulamasını kullanıyorum ücretsiz ama günlük 1 kez [B]kahve falı[/B] bakılabiliyor. [B]Burç yorumu[/B]nu okuyabiliyorsun. Ayrıca [B]en iyi fal uygulaması[/B] diye girdiğinde de [B]Faladdin uygulaması[/B] en ön sırada görülüyor. Hem tarot filan da baktırabiliyorsun. Burç yorumun için sadece reklam izlemen yeterli ayrıca fal içinde öyle günlük 1 fal için reklam izliyorsun. Lamba cini diye bir durum var onu hiç denemedim aslında. [HEADING=1]''En iyi fal uygulamaları nelerdir?''[/HEADING] [LIST] [*]Faladdin uygulaması [*]Telve fal uygulaması [*]Guru fal uygulaması [*]Kısmetim fal uygulaması [*]Kaave falı [*]Falcı bacı [*]Falcıhane [/LIST] Gibi uygulamalarla fal baktırabilirsiniz. Ama ne yalan söyleyeyim bunlar için kimisi diyor telefonu dinliyorlar ya da yazışmaları okuyorlar filan nasıl olur bilmiyorum ama. Bana kalırsa doğum tarihini filan verdiğin için burcundan faydalanarak yorum yapıyor olabilirler. Yine de insan merak ediyor yüklüyor işte. [B][I]''Binnaz abla en iyi falcı hangisi kızlar''[/I][/B] konusuna da bir göz atın isterseniz ilginizi çekebilir. [URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/binnaz-abla-en-iyici-falci-hangisi-kizlar.364/[/URL] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
adananınplakakodunurakamolarakaşağıyayazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Soru Sor
Ücretsiz en iyisinden fal uygulaması arıyorum?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…