Vajinada güzel koku olması için neler yapabilirim?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Vajinada güzel koku kadınlar kulubü vajina güzel kokması için ne yapmalıyız hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar yaa oturduğum zaman bacak aramdan çok kötü koku geliyor. Yani her gün en azından 2 günde bir banyo da yapıyorum. Ama vajina kokum beni öldürecek. Neden böyle kokuyor anlamıyorum. Özellikle eşimle ilişkiye girecekken kötü koku bana bile gelirken ona gelmemesi diye bir şey söz konusu bile değil. Bana şikayetini belirtmiyor ama kötü kokudan rahatsız oluyordur belki diye düşünüyorum. Vajinada güzel koku olması için neler yapabilirim?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Aslında ben vajinanın güzel kokması için herhangi bir şey kullanılmasının taraftarı değilim. En basiti bir sabun bile sürülmemesi gerekiyor ki vajinanın kendine has kokusunun bozulmasını sağlayarak daha kötü problemlere yol açabilir. Ama yapılabilecek bazı önlemler var tabii. Daha dikkatli olup denilenleri yaparsanız daha hijyenik ve fresh kokulu bir vajinaya sahip olabilirsiniz. Yani nette yazan aldatıcı şeylere kanmayın lütfen. Yok şu parfümü sıktım yok şu sabunla yıkadım onlar geçici koku sağlar. Vajina öyle bir sistemdir ki doğal kokusunu kaybedip gerçekten daha kötü olaylara sebebiyet verebilir. Hatta bırakın sabunlarla temizlemeyi kullandığınız o kokulu pedler yok mu onlar bile vajinanın doğallığını bozmaya yetiyor inanın.

''Vajinanın güzel kokması için ne yapmalıyız''​

  • Pamuklu iç çamaşırı tercih etmelisiniz
  • İç çamaşırlarınızı elinizde yıkasanız çok iyi olur ama çamaşır makinesinde yıkıyorsanız çok deterjan ve yumuşatıcı kullanmamakta fayda var
  • İç çamaşırının sık sık değiştirilmesi gerekir
  • Regl zamanı kokulu pedler kullanmayın pedleri sık sık değiştirin
  • Cinsel birleşme sonrası vajinal temizliğinizi su ile yapın
  • Güzel ve doğal koksun istiyorsanız çok fazla dokunmamak gerekiyor temizliğinin su ile yapmak en doğrusu olacaktır.
Bunlara uymanız halinde bile doğal dışında farklı ve kötü kokular alıyorsanız mutlaka bir jinekoloğa başvurun. Vajina kokusu yanında ayrıca kaşıntı varsa ne yapmalısınız? Size yardımcı olabilecek bir link bırakıyorum aşağı. ''Vajinamda dünden beri bir kaşıntı var'' yazımıza aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 
Üst