Vampir maskesi yaptıran kadınlar için altın tavsiyeler

admin

admin

Administrator
Yönetici
Vampir maskesi yaptıran kadınlar Wampir maskesi nedir nasıl yapılır fiyatları ve bunu yaptıran kadınlara tavsiyeler kadınlar kulübü forum'da sizleri bekliyor.


VAMPİR MASKESİ NEDİR NASIL YAPILIR NE İŞE YARAR ?

Kanlı maske diğer adıyla vampir maskesi günümüz de cilt güzelliğinde üst düzey bir tedavi yöntemidir. Kimsayal peeling adı verilen bu yöntemde, kolunuzdan hekim tarafından alınan az bir kan kullanılarak yapılıyor. Elde edilen rafine edilen kan plazma ihtiyaç duyulan cilt bölümlerine çok ince uçlu iğneler vasıtası ile enjekte diliyor. Böylece cildin kolajen ve elastisini artırıyor. Yani aslında olay tamamen yine size bağlı olan kanınızın alınarak yine size verilmesi ile alakalı yani normal vampir ile alakası yok zira zaten vampir yok BURADA bir çok kişi halen vampir olmak istiyor :)

Vampir maskesi fiyatları ile ilgili şu anda sizlere şu kadar fiyatı var diyemiyorum malum dolar artışı kurdaki hareketlilik ve bunu yapan insanların da sürekli olarak fiyat değiştirmelerine neden oluyor araştırmadan yaptırmayın ve fiyat araştırması da yapın.
vampir maskesi yaptıran kadınlar ünlüler.jpg


Kanlı maske GRP cilt lekelerinde,aknelerde,sarma ve kırışıklıklarda, doğum sonrası ve kilo vermede oluşan vücut çatlaklarında saç dökülmelerinde kullanılır.Göz altı,boyun,saç dipleri,basen,el üzerine uygulanır. Her yaş gurubuna ve cinsiyete uygulanabilen bir tedavidir. Ürkütücü gibi görünen bu yöntem cılı bir işlemdir.Tedavi sonrası herhangi bir dinlenme gerektiren bir durum söz konusu değildir.İşlem sonrası mutlaka güneşten solaryumdan uzak durulmalıdır.Ciltteki morluklar geçtikten sonra güneşe çıkılmasında bir maruz yoktur.

ÜNLÜLER VAMPİR MASKESİ YAPTIRIYOR
Bu yöntem daha önce Kim Kardashian tarafından gündeme getirilmişti .Şu an Hollywood yıldızları tarafından tercih edilen popüler bir cilt bakım uygulaması ..Türkiye’de bu uygulamayı yaptıran birçok ünlü var.

NEŞTERSİZ DOĞAL GÜZELLİK İÇİN VAMPİR MASKESİNİ ARAŞTIRIN

Kanlı maskenin en önemli avantajı derinin daha büyük bir bölümüne yayılması ve daha kalıcı olması. Herhangi bir estetik müdahaleden geçtiğiniz anlaşılmıyor. Bu yöntemle cilt doğal bir görünüm kazanıyor. Neştersiz güzellik bu olsa gerek.Bu işelmi yaptırmaya karar verirseniz iyi bir araştırma yapın ve kendinizi uzman ellere teslim edin.Başka bir güzellik konumuzda buluşmak dileğiyle..

Vampir maskesi yaptıran kadınlar için altın tavsiyeler KADINLAR KULÜBÜ FORUM
 
Üst