Varislerimle başım belada acil tedavi olmam lazım

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Varis tedavisi fiyatları kadınlar kulübü varis tedavisi nasıl yapılır hamilemiyim forum'da.​


Merhabalar. Her iki ayağımda da varislerim çoğaldı. Etek giyemez hale geldim. Ayrıca beni gerçekten de zorluyor. Damarlarım kan topluyor ve şişiyor. Ağırılar da cabası. Mecburen tedavi olmam gerekiyor. Kime soruyorsam özel hastaneler de tedavi ol diyorlar. Ama varis tedavi ücreti ne kadardır bilemiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Çünkü bu durumdan gerçekten sıkıldım ve her geçen gün daha da kötüye gidiyor sanki. Ayakta kaldığım zaman uzadıkça zorlanıyorum ağrılarım oluyor gece uyumakta zorlanmaya başladım. Varis tedavisi fiyatları konusunda da beni bilgilendirirseniz sevinirim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Öncelikle geçmiş olsun ve Allah acil şifalar versin diyelim. Varis ilk etapta ciddiye alınmayan ama sonrasında baş ağrıtan bir rahatsızlık. Varis tedavisi ile kalp ve damar uzmanı doktorlar ilgilenmektedir. Bildiğim kadarıyla varisler 3 e ayrılıyor. Bunlar: Kılcal damar varisi, orta boy ve kalın varisleridir. En basit ve kolay tedavi ince olan kılcal damar varisleridir. Pekala tedavi nerede olunmalı yada fiyatları ne kadardır? Bu soruları cevaplayalım. Öncelikle devlet hastanesindeki hekimlerimiz de gayet iyi ve başarılı. Bu belirteyim. Siz detaylı güzel incelensin, verilen randevu saatine uyulsun vs. diyorsanız tabi ki de özel hastaneleri tercih edebilirsiniz. Özel hastanelerde ise varis tedavi ücretleri teşhise göre değişiyor. Kimi varis küçük çaplıdır. Kimisi ileri düzeydir. Kimisi her iki bacakta da yer almaktadır. Bir hekim arkadaşıma danıştım. Evvela rahatsızlığın doğru ve tam konması gerektiğini ve hastalığın yayılma bölümüne göre de fiyatların belirlendiğini söyledi. Ama ortalama ücret 1000tl ile 7000 lira arasında değişiyormuş. Umarım bilgilendirici bir cevap olmuştur.

Bacak ağrıları ilerleyen yaşlarda daha sık görülen bir durum olmakla birlikte romatizmal durumlara bağlı olarak da görülebilen bir durumdur. Şimdi sizlere ''Bacak ağrısı nedenleri belirtileri ve tedavisi'' konumuzu da ilgiyle okuyacağınızı düşünüyorum.

 
Üst