Yavru kedimin ağzı kokuyor ne yapabilirim çözümü var mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Kedimin ağzı kokuyor kadınlar kulübü kedimin ağzı kokuyor ne yapabilirim hamile miyim forum'da.​

Arkadaşlar bir yavru kedi sahiplendim 3 aydır benimle ama ağzı aşırı kötü kokuyor dayanamıyorum geliyor bazen yanımda yatıyor ama ağzı neden bu şekilde kokuyor bilemiyorum veterinere götürmem gerekir mi ya da evde bir şey yapabilir miyim çözümü var mı kedimin ağzı kokuyor buna çözüm yazarsanız sevinirim kedilerin ağzı neden kokar?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Kedilerin ağzı neden kokar sorusuna cevap verelim dilerseniz. Evde bir kedi beslemeye karar verdiyseniz mutlaka veterinere götürüp aşılarını bakımını yaptırmanız gerekiyor nihayetinde o da bir canlı bazen kedilerde bakterilerden kaynaklı ağızlarında kötü koku oluşabilir bunun için mutlaka bir veterinere götürmenizi tavsiye ederim bazı kedilerin de ağzındaki kötü kokunun sebebi diş eti hastalıkları olabilir eğer kedimize kalitesiz mamalar olur olmadık her şeyi yediriyorsanız Bu da ağzında kötü kokuya sebep olacaktır. Bizim nasıl ki iç hastalıklardan kaynaklı ya da diş eti hastalıklarından kaynaklanan ağız kokusu oluşuyorsa kedilerde bu şekilde sıkıntılardan dolayı ağzında kokular oluşabilir size tavsiyem veterinere götürün ve kedimize gerekli bakımları yaptırın.

Sırf bir hayvanın olsun diye lütfen hayvan sahiplenmeyin. Eğer bir kedi sahipleri iseniz ya da başka bir hayvan onlar da bir canlı onların da ilgiye sevgiye ve bakıma ihtiyaçları olduğunu unutmayın bu yüzden "hangi kediler evde bakılabilir" konumuza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
 
Üst