Yılbaşında kaç gün sokağa çıkma yasağı var kızlar

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Yılbaşında kaç gün yasak var kadınlar kulubü yılbaşında kaç gün sokağa çıkma yasağı olacak hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar haberde dinledim ama sonuna yetiştim tam dinleyemedim de. Bu yıl koronodan dolayı yılbaşında yasak olacak sanırım. Yılbaşında kaç gün yasak var acaba? Sıkıcı ama yaa evde kalmak artık. Ne güzel ailemizle buluşuyorduk her yılbaşı tombala filan. Bu yıl kötü geçecek millet artık yılbaşını evde geçirir. Yapacak bir şey yok yasak varsa evde geçireceğiz artık ama söyler misiniz şu konuyu ayrıntılı.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Evet doğru korona sebebiyle yılbaşında sokağa çıkma yasağı getirildi. Maalesef buna ikinci dalga mı denir ne denir bilemiyorum ama durum pek de iç açıcı değil arkadaşlar. O yüzden yasaklara harfiyen uymamız gerekiyor. Büyükler küçüklere örnek olmalı. Bazıları hala maske takmaz ise bazıları o maskeleri ağız burundan başka her yere takarsa bu virüs bitmez daha ne kadar evlerde tıkılı kalacağız. Cumhurbaşkanımızın açıklaması üzerine İçişleri bakanlığından da açıklama geldi ve yasağın detayları şu şekilde. Yasak hem hafta sonunu hem yılbaşını içine alacak şekilde yani yılbaşı yasağı 31 Aralık Perşembe günü saat 21:00 da başlayıp 4 Ocak 2021 Pazartesi saat 05:00 da sona erecek. Tam olarak 4 gün sürecek yasak boyunca herkes evinde yılbaşını geçirecek. Tüm 81 ilde geçerli olacak yasak. Peki yasaktan kimler muaf olacak? Kolluk kuvvetleri tam mesai ile çalışacak denetimler daha da sıklaştırılacak. Yasak boyunca avukatlar ve noterler muaf olacaklar.

Yılbaşında buluşamasak da arkadaşlarınıza sevdiklerinize yılbaşı hediyesi gönderebilirsiniz. Aşağıdaki linkte sizde fikirler bulabilirsiniz. ''Yılbaşında arkadaşıma ne almalıyım'' link aşağıda.

 
Üst