Yıldönümünde orijinal bir sürpriz yapmak istiyorum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Orijinal yıldönümü sürprizleri kadınlar kulübü yıldönümü sürpriz fikirleri hamilemiyim forum'da.​


Evlilikte 10. Yıl dönümümüz. İyisiyle kötüsüyle bir 10 yıl devirdik. Mutluyum evet çok şükür mutluyum. Yakın zamanda bir yıl dönümü kutlayacağız. Tabi ben 10 yıla yakışır güzel bir şey olsun istiyorum. Alelade bir kutlama yada kalabalık istemiyorum. Başbaşa geçireceğimiz güzel bir an olmasını istiyorum. Sizce ne yada neler yapmalıyım? Biraz param var bunu da en güzel şekilde değerlendirmek istiyorum. Orijinal yıldönümü sürprizleri ya da fikirleri varsa tavsiyeler istiyorum sizden.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Allah bir yastıkta kocatsın ve hep mutlu huzurlu olun. Benim iki önerim olacak. Ama en güzelini ikinciye bırakacağım. Öncelikle güzel ve lüks bir mekanda baş başa yiyeceğiniz güzel bir yemek. Onunla birlikte kemancı eşliğinde romantik bir müzik ve güzel bir hediye. Mümkünse takı ama bu birazda klişe bir durum. Biraz daha kendinizi aşmanızı öneririm. Hazır havalar soğuk, güzel bir kış tatili gerçekleştirebilirsiniz. Şuan bunun için uygun oldukça güzel otel ve konseptler var. Baş başa olacağınız 3-5 gün düşünün. Uludağ, Karadeniz, Kapadokya, Bolu tarafları şuan için bu tasarım için oldukça uygun. Balayı odaları çok hoş. Kar yağışı, yanan şömine ve baş başa geçireceğiniz eşsiz geceler. Kar eğlenceleri de cabası. Arada otel yetkililerinden kemancı talebinde bulunabilirsiniz. Arada otel yetkililerinden kemancı talebinde de bulunabilirsiniz. Yarım saat için 200 – 300 TL gibi bir para ödersiniz. Bu da ince bir jest olur. Bu konsepti zaten otel yetkilileri hazırlıyor. Size de keyfini çıkarmak düşüyor. Bunun dışında hediye olacak mı? Evet tatil bir hediye ama yine de eşinize mutlu olacağı maddi gücünüze göre hediye almanızda bir jest anlamına gelecektir. Şuan ülkemizde bu şartlarda en uygun sürpriz olarak karşımıza çıkıyor. Üstelik fiyat olarak da, evinizde yapacağınız etkinliklere göre sizi zorlamayacaktır.

Peki öğretmenlere ne hediye alınır? Bir yazımızda misafirimiz sorusunu sormuştu. ''Kızımın öğretmenine hediye arıyoruz'' bir öğretmene neler alınabilir tavsiyeler için yazımızı inceleyebilirsiniz.

 
Üst