Yüzümde sakal ne zaman çıkacak ne yapmalıyım?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Yüzümde tüy var ama sakal yok kadınlar kulubü yüzümde tüy var sakal yok hamilemiyim forum'da.​

Site sakinleri soru sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Ben 18 yaşındayım ama yer yer sakal çıkıyor sakal da denmez de tüyler. Nasıl ve ne zaman benim sakallarım daha kalın ve koyu çıkacak. Ayrıca sakal çıkmayan yerlerde sakalım olacak mı? Yüzümde tüy var ama sakal yok şuan rahatsız oluyorum gerçekten. Tüylerin sakallaşması için neler yapabilirim bildiğiniz bir formül var mı?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Tüylenme durumları genelde ergenlik dönemlerinde olan bir durum. Hormonların devreye girmesi ile kıllanmalar ortaya çıkar. Siz daha 18 yaşındasınız. Mutlaka ilerleyen zamanlarda sakallarınız daha fazla artacaktır. Tıraş olmaya başladıysanız mutlaka devam edin. Jiletleme hem koyu hem daha gür sakallar getirecektir. Bazen sakalları özellikle evde olduğumuz şu günlerde sakalları biraz kendi haline bırakabilir nefes almalarını sağlayabilirsin. Ayrıca eczanelerde bulunan sakal serumlarını kullanarak sakalların daha fazla çıkmasını sağlayabilirsin. Sakal çıkaran yöntemler bu şekilde. Ama senin bence bunların hiç birine ihtiyacın yok. İlerleyen zamanlarda o kadar çok koyu ve çok fazla sakalın olacak ki kesmekten bıkacaksın bana inan kardeşim. Sakal hiç olmayanlar ya da ilerleyen yaşa rağmen sakalları olmaya ve köse olanlar mutlaka doktora görünüp hormon değerlerine baktırması gerekiyor. Gerekirse hormon tedavisi alabilirler. Sakallarının gür olmasını isteyenler badem yağı ile destekleyebilir.

Bu konuya bakarken belki kal kış tekniği konusu da ilginizi çekebilir. ''Kalıcı kaş kıl tekniği fiyatı hakkında bilgisi olan'' hemen aşağıda linki tıklayabilirsiniz.

 
Üst