Zatürreye yakalandım neler iyi gelir çok kötüyüm

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Zatürreye ne iyi gelir kadınlar kulübü zatürreye ne iyi gelir ibrahim saraçoğlu hamilemiyim forum'da.​


Soğuk kış şartları beraberinde hastalıkları da getiriyor. Tabi ben bağrı açık gezip tozdum. Resmen hastalığa davetiye çıkardım. Sonunda da Allah cezamı verdi üşüttüm ve hastalıklar ardı ardına geldi. Benim de soğuk algınlığım beraberinde zatürreyi getirdi. İnanılmaz kötü bir şey. Ben zatürrenin böyle bir hastalık olduğunu bilmiyordum. İlaç kullanıp iğne yaptırıyorum ama, ek olarak bir şeyler daha yapmak istiyorum. Koronadan bile şüphelendik test yaptırdım ama Allahtan korona değilmişim. Ama zatürreye yakalandım bir kere. Beni hızlı bir şekilde ne iyileştirir acaba? Yada Zatürreye ne iyi gelir? İbrahim saraçoğlu karışımları filan varsa öneri alabilirim?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabar.
Öncelikle geçmiş olsun. Evet dediğiniz gibi zatürre öyle yabana atılacak bir hastalık değil. Sizi korkutmak istemem ama Zatürre rahatsızlığı geçtikten sonra yani iyileştikten sonra da kalıcı etki bırakıyor. Bundan sonra da oldukça dikkatli olmanız gerekiyor. Eski zamanlarda bu rahatsızlık insanı mezara kadar götürüyormuş. Ama şuan tedaviler ile çabuk ayağa kalkabiliyorsunuz. Yaz ayları çok problem olmazken kış ayları ise dikkat etmeniz gereken aylar oluyor. Çünkü soğuk algınlığı çabucak ciğerlere inerek zatürreye dönüşebiliyor. Pekala ne iyi gelir onu belirtelim. Şuan ki mevcut durumunuzda mecburen doktorunuzun verdiği ilaçları almanız gerekiyor. Doktorlar da genellikle, buhar, nefes açma şurubu, ağrı kesici, öksürük şurubu ve iğle ile destekleyici bir tedavi uyguluyor. Bunun dışında giyiminize dikkat etmeniz, aşırı soğuk şeyler içmemeniz gerekiyor. Tabi bitkisel çaylar da oldukça fayda sağlıyor. Doğal bitkisel tedavi gibi özellikle İbrahim Saraçoğlunun tariflerine güveniyorum ben. Dilerseniz buradan zatürreye karşı kür nasıl yapılır izleyebilirsiniz. Tarif İbrahim Saraçoğluna aittir. Şifalı günler dilerim.

''Zatürrenin belirtileri nelerdir?''​

  • Yüksek ateş ilk belirtilerinden biri
  • Öksürük (ciğerleriniz çıkacak gibi öksürük)
  • Devamlı süren yeşilimsi ya da sarımsı balgam
  • Üşüme ve titreme
  • Göğüs ağrısı
  • Nefes almada vermede güçlük
Öksürük birçok hastalığın sebebi olabilirken aşağıda linkini vereceğim yazımızdan öksürük neden olur? Öksürüğe ne iyi gelir? gibi önemli bilgiler edinebilirsiniz. ''Kuru öksürüğe ne iyi gelir'' yazımızı inceleyebilirsiniz.

 
Üst