Zayıflamak iğneleri sizce kilo verdiriyor mu?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Zayıflama iğnesi fiyatları kadınlar kulubü zayıflama iğnesi hamilemiyim forum'da.​

Merhaba hanımlar iki doğumum da 2 yıl arayla olduğu için maalesef kendimi toparlayamadım. Kilom da aldı başını gitti özellikle emzirdiğim için de epey kilo aldım açıkçası da vermek için çaba sarfetmedim. Bu piyasada zayıflama iğneleri varmış kayınbiraderimin bir arkadaşı kullanmış epey faydasını görmüş. Kullananlar varsa yan etkileri ya da işe yararlılığı ne düzeyde merak ettim. Sizce zayıflama iğnesi ile zayıflamayı denemeli miyim?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Bu tür zayıflama iğnelerini kendiniz kesinlikle kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. Doktor kontrolünden geçmeniz gerekiyor. Özellikle doktorunuz tahlillerinizi yaparak herhangi bir rahatsızlığınız varsa burada bu ilacı kullanmayı önermiyorlar. Ayrıca emziren hamile ve lohusalarda kesinlikle kullanılamaz deniyor. Ayrıca böbrek yetmezliği karaciğer yetmezliği diyabet olan hastalarda da kullanılmıyor. Yan etkileri olarak en çok en başlarda mide bulantısı olarak görülüyor. Ama dediğim gibi eğer kendiniz kilo verebiliyorsanız en sağlıklısı bu. Zayıflamak için özellikle sağlıklı beslenip kilo vermek için diyetisyenden yardım almanız daha uygun olacaktır. Bu tür iğnedir haptır zayıflamak için önermiyorum. Bu zayıflama iğneleri de kendiniz alıp kullanmanın doğru olmadığını söylemek istiyorum. Tabii ciddi oranda kilo vermek istiyorsanız mutlaka bir endokronoloji bölümüne görünmenizde fayda var. Ama dediğim gibi kilo vermek insanın istemesine bağlı biraz da. Ekmeği şekeri yağı da kesip bol su içip sağlıklı beslenip üstüne de düzenli yürüyüş inan kilo verdiriyor. Ama bunu 1 hafta değil bir düzen şeklinde yapmanız gerekiyor. Oldukça pahalı zaten zayıflama iğnesi fiyatı da. Dediğim gibi en sağlıklısı doğal kilo verme.

Maydonoz oldukça vücuda iyi gelen hatta karaciğere de iyi gelen bir besin olarak biliyorum. Kilo vermeye de yardımcı olan bir besin. ''Maydanoz ile kilo vermek mümkün mü'' yazımıza mutlaka göz atın hanımlar.

 
Üst