Zigavus şampuan al dene diyen olur mu acaba

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Zigavus sarımsaklı şampuan kullananlar kadınlar kulubü zigavus sarımsaklı şampuan fiyatı hamilemiyim forum'da.​

Kızlar normalde pantene kullanıyorum saçlarım berbat durumda. Güya güvenip alıyoruz ama saçlarım tutam tutam dökülüyor. Sabun kullansam bu kadar dökülmez yani. Zigavus şampuan reklamlarda görmüştüm sarımsaklı olandan acaba kullanıp saç dökülmesinde fayda gören oldu mu arkadaşlar. Deli olacam valla ne kadar olursa da alasım var. Zigavus sarımsaklı şampuan en azından bu kullanığımdan kat kat iyidir herhalde.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Kullandığınız şampuan zaten saç döken cansızlaştıran bir marka. Ben de uzun yıllar kullandım bir kuaförüm vardı kesinlikle pantene kullanma saçları döküyor demişti o günden bu yana hiç kullanmadım. Reklamlara da kanmamak gerekiyor aslında ama sarımsağın normalde de saçların dökülmesine iyi geldiği söyleniyor. Zigavus şampuan yorumlarına bakacak olursak kullanmadan önce mutlaka doktora bir görünüp kan değerlerinize baktırın. Zigavus sarımsak özlü şampuan hem bitkisel olduğu için hem de kullanıcıların olumlu yorumlarına bakıldığında kullanılabilir bir ürün gibi görünüyor. Trendyolda baktım oldukça da uygundu fiyatı. Sarımsaklı 3 lü paket 69.90tl. Hem de kokusuz olduğu da yazıyor. Benim bile deneyesim geldi vallahi. Yine de saç dökülmelerinde bu tür şampuanlara da çok bel bağlamamak lazım. Vitamin mineral eksikliğinizi de gidermelisiniz.

Saç çıkaran yağlar konumuz da ilginizi çekecektir. ''Saç çıkaran yağlar kürler burada'' yazımızda saç çıkaran yağlar nelerdir onları öğrenebilirsiniz. Saçlarınız sizin için değerli ise bu konu tam size göre.

 
Üst