2 yas sendromu bizi de vurdu

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

2 yaş sendromu kadınlar kulübü 2 yaş sendromu belirtileri hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar benim gibi derbeder anneler size sesleniyorum. 2 yaşında bir kızım var. Sanıyorum 2 yaş sendromunu yaşıyoruz. Bir triplerde ki sormayın. Her şeyi yaptırmaya çalışıyor. İstediği her şey olacak. Ufacık şeye kızıyor ağlıyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Bir de 6 yaşında abisi var elinden oyuncakları alıyor. Ne yapmalıyım Allah aşkına fikir verin.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Bizde o günlerden geçtik zor bir dönem ama gecilmeyecek kadar zor değil. Sakın onunla inatlaşmayin. Ağladığı zaman aldırış etmeyin. Çünkü ağlayarak bir şeyleri yaptırmayı öğrenmiş sizi elinde oynatmaya çalışıyor. Sakin kalmaya çalışın. Sinirlenmeye başladığınızda içinizden 1-2-3-4... diye saymaya başlayın ya da sevdiğiniz bir şarkıyı söyleyin. İşe yarıyor gerçekten. Çünkü onlar çok küçükler kızarak bağırarak sorunu halledemeyecegimizi bilmeliyiz. Biz büyüğüz aklı selim düşünebiliriz ama onlar daha bebek çok küçükler anlayamaz ve dusunemezler siz sakin olun. 2 yaş çocuklar benmerkezci olur her şeyin kendi etraflarında dönmesini isterler. Siz inatlaşmayin yeter. Bu büyük sorunlara yol açabilir.

Çocuklu olan anneler çok iyi bilir. Dokulen şeyler lekeler bitmek bilmez. Bir çocuğunuz varsa bu bilgiyi mutlaka akılda tutmalısınız. "Koltuktan kahve lekesi nasıl çıkar?" konumuza mutlaka göz atın.

 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Ya şu hani yanlış yaptığında bir alan belirliyorduk orada bekleyeceksin ne yaparsan yap konuşmayacağım seninle ta ki sen hatanı anlayana kadar mevzusu burada işe yarar mı yaşı küçük 2-3 yaş anlamayabilir ama denemekte fayda olabilir diye düşünüyorum.
 
Üst