Koltuktan Kahve Lekesini Nasıl Çıkarırım?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Koltuk lekesi nasıl çıkar kadınlar kulübü koltuk lekesi nasıl çıkarılır hamilemiyim forum'da.​


Hanımlar acil önerilerinize ihtiyacım var. Dün misafirim geldi mesafeli filan oturduk ama çocuklar annesinin elindeki kahveye çarpınca tüm krem rengi koltuklarım kahve lekesi içinde kaldı. Kafayı yicem çıkmıyor da acil müdahale ettim ama nafile yine de çıkmadı. Acaba bildiğiniz bir yöntem var mı? O anda elime ilk gelen şeyle sildiğim için kahve lekesi iyice dağıldı koltuğa. Krem renk koltuğum mort. Kullandığınız çok iyi çözümlere ihtiyacım var. Koltuk lekesi nasıl çıkar olarak sadece kahve değil kapsamlı bir öneride de bulunursanız sevinirim yani hangi deterjanları kullandığınızz filan.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
İstenmeyen lekelerle çözüm bazen gerçekten zor olabilmekte ama çözümü yok değil. Artık gelişen teknoloji sayesinde her şey mümkün. Bu olay dün geldi ise başınıza leke biraz kurumuş olabilir. Bazı önerilere göre sirkenin kahve lekesi üzerinde etkisinin çok olabildiği söyleniyor. Ben sirke ve karbonatı halı üzerinde denediğimde başarılı olmuştum sizde koltuk üzerinde deneyebilirsiniz. Yine koltukta kan kahve lekelerini geçirmek için amway genel temizlik için olanını almıştım beyaz bir beze direkt olarak döktüm ve leke üzerinde çok dağıtmadan sildim leke yok olmuştu bile. Eğer elinizde böyle bir deterjan yok ise sirke karbonat gücünü deneyebilirsiniz. Kahve lekesinden eser kalmayacaktır inşallah. Krem rengi koltuklarda çok seviyorum ama bu tarafı da kötü sonuçlar doğurabiliyor tabii. Ama gerçi artık koltuk üretimi yapan firmalar da nano teknoloji ile yaptıkları kumaşlar leke geçirmez bu sayede koltuklarınızı uzun yıllar da kullanabiliyorsunuz.

Evinizin dekorasyonunu değiştirme niyetinde değilseniz bile yeşil renk ev dekorasyon örneklerini görünce fikrinizi değiştirebilirsiniz benden söylemesi.

 
Üst