Bebeğimiz olsun istiyoruz hangi günler uygun

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Hamile kalmak için en uygun gün kadınlar kulübü hamile kalmak için uygun zaman hamilemiyim forum'da.​

Ben evleneli 2 ay oldu artık yaşımız da biraz olduğu için bebek planları yapmaya başladık. Şimdiye kadar bekar olduğum için bu konuları da hiç araştırma gereği duymadım açıkçası. Şimdi bebek yapmak için hangi gün en uygun. Nasıl bir ilişki planı yapmalıyız. Hamile kalmak için uygun gün nedir ve bu ne şekilde oluyor bilgi verirseniz sevinirim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Daha evleneli 2 ay olmuş. Kadın evlendikten sonra hormonal durumunda değişmeler olur ayrıca hamile kalmaya karar verdiyseniz rahim de kendini hamile kalmaya odaklanmaya çalışıyor. Hemen ha deyince olmuyor maalesed bu tür işler. Ama uygun günü bulduğunuz zaman bebeğiniz size gelecektir. Hamile kalmak için uygun zaman derken yani yumurtlama zamanınızı kastediyoruz. Yumurtlama ovulasyon zamanında hamile kalma olasılığınız artıyor. Adet döngünüzün yaklaşık 14-15-16. günlerine daha çok ağırlık vererek ilişki sıklığını artirin.

"Yumurtlama zamanı belirtileri nelerdir?"​

  • Vücut sıcaklığında artış
  • Vajinal akıntının fazlalasmasi
  • Kasıklarda hassasiyet
  • Cinsel istekte artış
  • Karın bölgesinde şişlik
Yumurtlama zamanına ağırlık vermeniz o günü tespit etmeniz hamile kalmak isteyen çiftler için önemli dedik tabi ki bu doğal şartlarda geçerli. Eğer herhangi bir üreme problemi buluyorsa mutlaka tedavi olmalısınız. Belki biliyorsunuzdur yumurtlama zamanında vücut sıcaklığında artış oluyor işte aşağıda linkini vereceğim yazıda da "Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik hakkında bilgiler" konumuzu ilgi ile okuyacağınızı düşünüyorum

 
Üst