Canan Karatay polikistik over ile ilgili neler söylemiş

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Canan Karatay polikistik over kadınlar kulubü canan karatay polikistik over diyeti hamilemiyim forum'da.​

Kızlar yaa ben de polikistik over hastasıyım. İlaçlar kullandım çok kilo aldım. Bu konuda Canan Karatay'ın bir tedavi yöntemi varmış doğru mu? O kadın bana sıcak geliyor ya nedense? İnanasım geliyor tedavi yöntemleri de sanki iyi. Polikistik over ile ilgili Canan Karatay'ın fikirlerini çok merak ediyorum. Bilenler var mı acaba? Canan karatay polikistik over hakkında bir şeyler söylediyse denemek isterim açıkçası.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
İnsanın en büyük sorunu özellikle son zamanların da tüm hastalıkların neredeyse temeli olan obezite kalp sorunu, diyabet, kolestrol, yüksek tansiyon, içinde yer alan polikistik over sendromuna da sebep olabilmektedir. Kilolar düşmandır polikistik over sendromuna. Dünyada 3 kadından 1 i polikistik overdir. Kiloya sebep olan bu kistlerin sebep olduğu sadece kilo değil. Adet düzensizlikleri, kısırlık, hormonların dengesizliği de polikistik overin nedenleri arasındadır. Canan Karatay diyeti ile kilolarınızdan kurtulurken polikistik over da sizin için tarihe karışabilir. Prof. Dr. Canan Karatay kilolarınızdan kurtulup polikistik overden de kurtulacağınız diyet ile hayat şekliniz de değişecek. Aslında Karatay diyetinde her şeyden yemek serbest olması ile diğer diyetlere bayağı bir fark attığını da söyleyebilirim.

Canan karatay diyetinde merak ettikleriniz içerikleri hemen aşağıda vereceğim linkte arkadaşlar. ''Karatay diyeti nedir içeriği hakkında bilgi istiyorum'' hemen linkte.

 
Üst