Karatay diyeti nedir içeriği hakkında bilgi istiyorum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Karatay diyeti spor kadınlar kulübü karatay diyeti sporcu diyeti hamilemiyim forum'da.​


Pandeminin en büyük sıkıntı ve etkilerinden biri de maalesef fazla kiloların oluşması. Maalesef evden çok çıkamıyoruz. Ayrıca virüsten etkilenmemek adına da beslenmeye de ağırlık verdik. Evde yapacak bir şeyde olmayınca otur otur sonunda tankere döndük. Şimdi kilo vermek istiyorum ama öyle ilaçlarla yada çaylarla değil. Gerçekten daha doğru ve spor yaparak beslenmek istiyorum. İnstagramda takılırken karşıma Canan Karatay diyeti çıktı. Bu nedir bilgisi olan var mı? Karatay diyeti hakkında bilgi verir misiniz?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Öncelikle tespitlerinizin doğru olduğunun altını çizmek isterim. Pandeminin ciddi manada etkisi oldu. Gerek sosyal, gerekse de psikolojik olarak. Kilo ise aldı başını gitti. Şimdi herkes bir şekilde kilolarını atmaya uğraşıyor. Aslında karatay diyetindeki amaç yanlış beslenmenizin önüne geçerek, sizleri doğru beslenmeye yönlendirmesi. Maalesef ki bizde yemek çok ama nasıl besleneceğimizi bilmiyoruz. Bu diyet ile ayda ortalama 6 ila 8 kilo arasında verilebiliyor. Burada tüm gıdalarınızın organik olması oldukça önemli. GDO dan uzak duruyorsunuz. Kahvaltı diyetin en önemli parçalarından. Öğünler arasında ise 5 saat süre koymanız gerekiyor. Akşam 8 den sonra yemek kesinlikle yok. Günlük 2 – 3 litre su içmeniz gerekiyor. Kesinlikle şeker tüketmiyorsunuz ve ekmek yemiyorsunuz. Ayrıca bu diyette aşırı ve ağır spor yerine günlük 20 dakika hafif düzeyde sporsal etkinlikler yapabiliyorsunuz. Zira diyette sporcuların aldığı karbonhidrat vs. çok yer almadığından ağır sporlar yapmak pek doğru değil.

Hanımlar karantina günlerinde zayıflamak artık çok zor geliyorsa bu diyet örneğine bakmanızı öneriyorum. Montignac dyeti duydunuz mu hiç. Aşağıda linkte içeriği hakkında bilgi bulunuyor hemen girin bakın derim. ''Montignac diyeti kilo vermeme yardımcı olur mu''

 
Üst