Cipram kullananlar yan etkilerini gördünüz mü?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Cipram kullananlar kadınlar kulübü cipram nasıl kullanılır hamilemiyim forum'da.​

İyi akşamlar bir sıkıntı içerisindeyim uzun zamandır düşük yaptım 2 ay önce ve hala kendime gelemedim çok zor geçti benim için ölümlerden döndüm. Kendimi hiç olmadığım kadar mutsuz ve hep uyku halinde hissediyorum. Psikiyatriye gittim durumumu anlattim ağır halsizlik hem mutsuzluk halı ve enerjim de aşırı düşük. Doktor cipram verdi 1 ay oldu kullanıyorum ama aşırı uyku halim devam ediyor geçmedi bir türlü. Cipram kullananlar yorumlarınızı bekliyorum lütfen.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm sizin adınıza Rabbim insallah en hayırlı şekilde anne olmayı nasip eder yine size. Cipram depresyon durumlarında kaygı bozuklukları ya da obsesif kompulsif bozukluk panik atak bozukluklarının tedavisinde kullanılan psikolojik bir ilaçtır kendisi. Yan etkileri içinde zaten uyku hali yapması vardir. Yani ağır gelmesi ve uyku hali halsizlik yapması normaldir hele ki daha önce böyle psikolojik inançlar kullanmadıysanız. Genelde 2-4 haftada etkisini gösteren ilacı siz 1 aydır kullandığınızı söylüyorsunuz mutlaka etkisini görecek ve o depresif durunlarinizdan kurtulacaksınız umuyorum ki.


Psikolojik rahatsızlıklarda kullanılan ilaçlardan biri de duloxx. Dilerseniz bu ilaç hakkında da bilgi edinebilirsiniz. "Duloxx kullanıyorum sersem gibiyim" konumuzun ayrıntılarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 
Üst