Keysmart Derin Dondurucu Almayı Düşünüyorum Sizce Nasıl?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Keysmart derin dondurucu kullanıcı yorumları kadınlar kulübü keysmart derin dondurucu hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar eşimin bir arkadaşı var beyaz eşya satışı yapıyor keysmart diye bir derin dondurucu markası bu arada ben de ilk kez duydum da. Arkadaşı biraz da indirimli verecekmiş malum bu zor zamanlarda pahalı bir şey alınmıyor. Açıkçası derin dondurucuya da ihtiyacım var normal buzdolabı buzluğu pek yetmiyor bana. Keysmart derin dondurucu duydunuz mu kullananlar varsa olumlu olumsuz yorumları bekliyorum. Yani eğer çok kötü kullanışsız bir marka ise indirimde de olsa almayı da düşünmem.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Benim derin dondurucum uğur derin dondurucu sandıklı olandan ve çok memnunum yani keysmart markasını bimden duyardım ama çok ucuz olduğu doğru ama kalitesi konusunda öyle diyemeyeceğim. Kullananlardan tek doğru yorum okumadım diyebilirim. Belki fiyatı için tercih ediliyor olabilir ama kullanışlı olduğuna dair herhangi şey duymadım. Marka olarak uğur derin dondurucu tavsiye ederim. Tercihen de sandıklı. Çekmeceli olanlar düzenli oluyor diyenler var ama bence daha az eşya alıyor içine sığmıyor. Sandıklılar daha çok şey alabiliyor içine düzeni sağlamak size kalmış. Ama derin dondurucu alacaksanız eğer iyi marka olsun. Sonuçta kışlıklarınızı ve buzdolabına sığmayan her şeyi oraya sığdırıyorsunuz illaki içindekilerin telef olmasını istemezsiniz.

''Derin dondurucu en iyi markalar''

Uğur derin dondurucu, bosh, siemens, vestel, profilo, altus gibi markaları tercih edebilirsiniz.

Kış geliyor kendi sucuğunuzu kendiniz yapmaya ne dersiniz? Evde sucuk nasıl mı yapılır? Hemen aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 
Üst