Prezervatif Ne Kadar Koruyucu Hamile Kalınır mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Prezervatifle hamile kalınır mı kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da.​

Çok önemli bir sorum var hanımlar. Şimdi ben hamile kalmak istemiyorum eşim de kendisi korunuyor. Evleneli 3 ay oldu ve bebek istemiyoruz şuan için. Prezervarifle korunduğu için açıkçası biraz korkuyorum ama koruyuculuğu nedir merak ediyorum. Ya da çok güvenilir yüzde yüz koruyan bir prezervatif var mıdır? Şuan bebek için kendimi hazır hissetmiyorum. Prezervatif ile korunup hamile kalanlar var mı? Tam anlamı ile korumuyorsa bel bağlamamak gerekir.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Yüzde yüz koruyor demek çok isterdim ama maalesef ki prezervatifle koruma yönteminin yüzde yüz kesin bir koruyuculuğu yok. En bilinir ve garantisi spiral olmasına rağmen spiralle de hamile kalanlar vardır. Prezervatif ile hamile kalanlar elbette vardır çünkü dediğim gibi koruyuculuğu yok. En kötüsü bir bebeğiniz olur fena mı? :) Prezervatifler lastikten üretiliyor nihayetinde nasıl bir korunma bekliyorsunuz ki bundan. Ufacık bir delinme bile hamile kalmanızı kolaylaştırır. Daha iyi garanti bir korunma yöntemi denemelisiniz eğer bebek düşünmüyorsanız ama benim size tavsiyem daha çok yeni evlisiniz korunmayın bence ileride bebeğiniz olmadığında bu sefer tedavi yöntemlerine bir sürü para dökersiniz. Tabii inşallah öyle bir şey olmaz. Yine de siz bilirsiniz aile planlamanızı en iyi siz bilirsiniz yani. Dediğim gibi spiral ile korunup hamile kalan çok yakınım olduğunu biliyorum ki prezervatif onun yanında çok basit.

Çok sorulan sorulardan biri de kayganlaştırıcı kullanmak hamile kalmayı engeller mi zorlaştırır mı? Bu konu ile ilgili bilgilere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Tabiki bazı hususlara da dikkat etmek gerekiyor. Prezervatif en etkili yöntemlerden birisidir hamile kalmanız çok düşük fakaaat bazı hususlara dikkat etmeniz gerekiyor. Özellikle prezervatif takılmadan önce et ete değecek mantığı ile ilerleyen ve en son orgazm olmadan önce takılan prezarvatifler çok fazla koruyamazlar. Zira ilişki öncesindeki zevk sıvısından da hamile kalabilirsiniz. İlişkiye girmeden hemen önce, eriksiyondan hemen sonra erkeğin bunu takması ve işlem tam bitene kadar çıkartmaması gerekiyor.

Aşağıdaki konu size daha fazla yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.
 
Üst