Promotil women kullanıp hamile kalanlar var mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Promotil women kullananlar kadınlar kulübü promotil women nedir hamilemiyim forum'da.​

Sevgili arkadaşlarım ben 3 yıllık hamileyim ve halen hazırda hamile kalamadim. Soğan kürü filan denedim ama fayda etmedi. Şuan doktor tedavisindeyim. Doktorum bana promotil women önerdi. Daha önce kullanan var mı bunu ve ne kadar sürede hamile kaldınız? Promotil women erkekler için olanı da varmış sanırım. Yumurtalıklarımda ufak kistler oluşuyor bu da gebeliğe engel oluyormuş. Promotil women kullananlar işe yarar mı ben de acaba?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Promotil women tam olarak bir gıda takviyesi olarak kullanılır içeriğinde sayısız vitamin yer aldığı için gebe kalmak isteyen kadınlara destek veren bir içeriktir. Özellikle değerlerinde düşük o olan kadınlar bu gıda takviyesini kullanabilirler ama size tavsiyem doktorunuzun önerisiyle kullanmanızdır zaten sizin doktorunuz size önermiş bunu kullanarak gebelik şansınızı arttırabilirsiniz. Promotil women şase şeklindedir suya eklenerek tüketilir doğal olarak içeriğinde yer alan vitaminler destekleyici takviyesi ile gebelik oranı artışını destekler. Özellikle antioksidan içeriğine sahip olan promotil woman kadın üreme sistemine doğrudan destek verir. Yumurta hücreleri ne olgunlaşmasına yumurta sayısını ve kalitesine etki eder. Peki promotil women kimler tarafından kullanılabilir? Yumurtalık rezervinde sıkıntı yaşayan, yumurtalıkları düzensiz çalışan, çocuk sahibi olmayı planlayan, kadın üreme sisteminin kalitesini artırmak isteyen, polikistik over sendromu olanlar, kısırlık riski taşıyanlar, cinsel isteksizlik durumu yaşayanlar bu takviyeyi kullanabilirler.

Hamile kalmak isteyen anne adayları aşağıda vereceğim yazıyı da inceleyebilirsiniz. "Nasıl kolay hamile kalırım çok istiyorum coook" konumuzun içeriğinde kolay hamile kalma yöntemlerini ve bulabilirsiniz. Kolayca hamile kalan denediği yöntemleri bizimle paylaşmak isteyen anneler daha önce anne olanlar sizlerde yorumlarda yaşadıklarınızı anlatarak anne olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirsiniz.

 
Üst