Nasıl Kolay Hamile Kalırım Çok İstiyorum Çoook

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Kolay hamile kalma yöntemleri kadınlar kulubü kolay hamile kalmanın yolları hamilemiyim forum'da.​

Ya kızlar 3 yıllık evliyim sadece tüp bebek yaptırmadık her şeyi denedik. Artık dış baskılar da beni çok bunalttı. Kaynanamlar komşular tanıdık tanımadık herkesin söylediği batıyor. Neden tedavi olmuyorsun neden olmuyor artık sıkıldım gerçekten. Sanki biz tedavi olmuyoruz havadan soruyorlar her şeyi. Normalde ilk yıl filan istemiyordum ama artık çok üzülüyorum bebeğimin olmasını istiyorum. Kolay hamile kalma yöntemleri var mıdır? Yardımcı olun lütfen bana.
 
S

sorumvar

Member
Selamlar hayatım öncelikle eğer hamile kalamıyor isen aşağıdaki konuyu bi incelemeni tavsiye ediyoruz sana.
 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Öncelikle hamile kalmak için en uygun günlerinin hangisi olduğunu bilmen gerekiyor. Gebeliğe elverişli günler ile ilgili şu konuyu incelemeni tavsiye ediyorum sana.


Bir plan dahilinde hamile kalmak daha kolay hayatım. Bunları bilmen gerekiyor plan yaparak daha kolay hamile kalmak için ise bu konu yeterli


Soruların olur ise yaz bize.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Evleneli 3 yıl olmuş her şeyi denedik diyorsunuz acaba doğru bir birliktelik oluyor mu? Öncelikle sende ya da eşinde sorun varsa evde ne kadar denersen dene olmuyor. Ovulasyon zamanı örneğin çok önemli. Bu günü kaçırmamalısın. Bunun için ovulasyon testlerinden yardım alabilirsin. Ayrıca ilişki sonrası hemen kalkma ve 20 dk ya kadar belin yukarıda kalsın. Ayaklarını sıcak tut. Ama her şeyi denedin yine olmuyorsa zaten 3 yıl olmuş tüp bebek yaptırman daha doğru olur kanımca. Doktor kontrolünde de olmuş olursun. İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Peki neden hamile kalamıyorsunuz? Hangi sorunlar hamile kalmayı zorlaştırır? Aşağıda sizin için bir konu paylaşmak istedim. Linke tıklayarak inceleyebilirsiniz.

 
Üst