Süet ayakkabılarımı nasıl temizleyebilirim yardım

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Süet ayakkabı nasıl temizlenir kadınlar kulübü süet ayakkabı nasıl temizlenir evde hamilemiyim forum'da.​


Bu sıralar her yerde süet ayakkabı görmeye başladı. Kadın, erkek herkes kullanmaya başladı. Bu sıralar moda yani. Bende dayanamadım ve neredeyse tüm avm lerde bulunan ünlü bir mağazaya gittim. Güzel de bir kampanya yapmışlar. (Bir alana ikincisi yüzde elli olanlardan) Ardından kampanyadan da faydalanabilmek için iki tane oldukça hoş görünümlü süet ayakkabı aldım. İlk günler güzel ve fiyakalı iken toz ve kir ile birlikte eski görünümü gitti. Temizlemeye kalktım daha da beter oldu. Sizlerden ricam süet ayakkabı nasıl temizlenir?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Sizin de belirttiğiniz gibi süet ayakkabılar herkes tarafından kullanılıyor. Yalnız belli bir süre sonra deforme oluyor. Çok hızlı tozlanabilen çizilince de çirkin görünen bir ayakkabı modeli bunlar. Aslında şık da görünüyor o yüzden tercih edilen bir model. Hele hele düzgün temizlenmediğinde ayakkabıların ömrü daha da kısalıyor. Öncelikle farklı ve temizliği zor bir kumaş kullanıldığından özel bir temizlik gerekiyor. Bu açıdan temizlikte genel anlamda nemli mikrofiber bez kullanmak gerekiyor. Bunun dışında süet ayakkabı spreyi, silgisi ve fırçasının da olması gerekiyor. Yalnız kesinlikle yıkama gibi bir hataya düşmeyin. Hani günlük kullanımlarda nemli bir bez ile genel tozunu alabilirsiniz. Yalnız zorlu leke veya kir var ise, bu ayakkabıya özel fırça kullanmanız gerekiyor. Çizikler falan varsa da, yine bu ayakkabıya özel silgi kullanabilirsiniz. En sonda da sprey kullanmayı unutmayınız. Dediğimiz gibi yıkama silme ya da dışarıda ıslak mendille silme gibi bir işleme kalkışmamak gerekiyor. Aksine bunlarla süet ayakkabı temizlemek daha kötü sonuçlar doğurabiliyor. Mutlaka evinizde süet ayakkabı spreyi bulundurarak süet ayakkabılarınızı daha uzun süre kullanabilirsiniz.

Kıyafetlerimizle olan uyumu için şıklığımızı tamamlamak için ayakkabıları tercih ederiz. Rahat olması yanında şıklığı da önemlidir. Peki evimizdeki ayakkabıları nasıl saklamalıyız ki uzun süre kullanabilelim? ''Ayakkabılar nasıl saklanır?'' konumuzu okumak için linke tıklamanız yeterli.

 
Son düzenleme:
Üst