Tas kebabı yanına yakışan çorba ne olabilir kızlar?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Tas kebabının yanına hangi çorba gider kadınlar kulübü tas kebabı yanına ne gider hamilemiyim forum'da.​


Bugün eşimin ailesini misafir edeceğim. Yeni evliyim ve güzel bir yemek sunmak istiyorum. Yemek yapamıyor filan demesinler arkamdan. Yemek olarak da tas kebabı ve yanında da pirinç pilavı yaptım. Yalnız kayın pederimin bir huyu da sofrada mutlaka çorba olacak. Çorbasız yemek yemez. Tas kebabının yanında hangi çorbayı yapsam diye düşünürken, sizlere sormak istedim. Acaba bu yemeğe hangi çorba daha çok yakışır.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Tatlı heyecanınızı anlayışla karşılıyorum. Umarım ki yemeğiniz de çok lezzetli olmuştur. Tas kebabı ve pirinç pilavı oldukça uyumlu. Bunun yanında mutlaka kaşık salatanız da olsun. Tabi yemek sonrasında da tatlı. Şimdi gelelim çorba önerilerine. Çorba için de şöyle düşünün. Kayın pederiniz ve Kaynananız sonuçta belirli yaşta olan kimselerdir. Küçümsemek için değil elbette ama öyle meşakkatli çorbalardan pek anlamayacaklardır. Tat da alacaklarını sanmam. Sonuçta alışılmış bir ağız lezzeti var. Onların da anne ve babaları bizlerin geleneksel çorbalarını yaparak büyütmüşlerdir. Bu açıdan size tavsiyem bu menünüzün yanında et veya tavuk sulu güzel bir mercimek çorbası olacaktır. Ben 300 kişinin yemek yediği bir firmada çalışıyorum. Şimdi usta başını arayıp da sordum. Kendisi de geleneksel çorba yapılacaksa bu menünün yanında güzel bir mercimek çorbası yapılmasını tavsiye etti. Tabi yine de karar sizin.

Hemen size bir tatlı tarifi de vermek istiyorum. Tabii ki hemen aşağıda verdiğim linkten ''gece gece canı etimek tatlısı çekenler'' konumuzda çok harika bir etimek tatlısı var. İsterseniz bu tatlıyı yemeğin sonunda ikram edebilirsiniz.

 
Üst