Vitagil şurup çocuğuma kilo aldırır mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Vitagil şurup kullanıcı yorumları kadınlar kulubü vitagil şurup kullananlar hamilemiyim forum'da.​


Merhabalar kızlar benim 6 yaşında oğlum var boyu uzun aman kilosu çok yok. Doktora da götürdüm ama bir sorun görünmedi ben de şüphelendim psikolojik olabilir mi diye ama doktor demedi yani psikolojik olabilir filan diye. Neden bir şey göremediği halde vitagil şurup verdi bize anlamıyorum. Vitagil şurup kullananlar varsa yorum yazabilirler mi? Vitagil şurubu önerdi aldık ama daha kullanmadım sizce kullanmalı mıyım? Doktor da çok ilgilenmedi gibi geldi güvenemiyorum açıkçası. Vitagil kilo aldırır mı peki?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Vitagil şurup içeriğine bakalım isterseniz önce multivitamin ve mineral içerikli ayrıca içeriğinde yağda çözünen 13 vitamin yer almakta olan takviye edici bir ilaçtır. Reçetesiz satılan destekleyici bir takviye diyebilirim. Ama ne kadar da reçetesiz olsa doktorunuzun tavsiyesi üzerine kullanmanızda fayda var arkadaşlar. Çünkü vücudunuzun ihtiyacı yoksa kullanmanın gereksiz ilaç alımının bir anlamı yok. Sizin durumunuz üzerine verilmiş bu şurup hiç bir sebep olmadan kilo alamayan çocuğun dediğiniz gibi psikolojik problemleri de olabilir altta yatan problem. Dilerseniz başka bir çocuk doktoruna da gösterebilirsiniz. İlaca daha başlamamışsınız nasıl olsa en azından başka bir doktorun gözüyle de daha net anlaşılabilir sorun. Hiç bir sorun yok ama kilo alamayan bir çocuğun başka psikolojik açından bakılması gerekir diye düşünüyorum. Çocuğunuzu en iyi siz tanırsınız evde herhangi bir sıkıntı yaşıyor mu çocuk iştahsız kalacak kadar. Hani doktor eğer sizi yönlendirmediyse pedagoga bu da yanlış şurubu içirin düzelir gibi bir mantık olamaz tabii.

Kilo vermek kadar almak da doğal bir durumdur. Kilo alamayan insanlar kilo almak için farklı yollar deneyebilir. Doğru yolu tercih ettiğinizden emin olmalısınız tabii. ''Kilo almak istiyorum ne yapabilirim'' kilo almak isteyenler hemen aşağıdaki linke girebilirsiniz.

 
Üst