Kilo Almak İstiyorum Ne Yapabilirim?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Kilo almak istiyorum kadınlar klubü kilo almak için ne yemeliyim hamilemiyim forum'da.​


18 yaşındayım 1.65 boy 45 kilodayım. Tahmin edebiliyorsunuzdur herhalde ne kadar zayıf olduğumu. Yiyorum ama kilo alamıyorum. Kilo almak için önerilerinize ihtiyacım var. En çok belim ve yüzümden belli oluyor zayıf olduğum. Görenler direkt biraz ye kız bu ne zayıflık diyor ama yesem de kilo alamıyorum bilemiyorum neden. Ayrıca kilo aldığım zaman bel değil ama yüzümden biraz kilo alsam diyorum. Yüzüm çok kötü görünüyor biraz kilo alabilsem canlı ve çok zayıf görünmezdim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhaba canım
Öncelikle kilo almak için sana şöyle öneriler versem bu sağlıksız kilo almanı sağlar. Poğaça ye kek ye kızartmalar bol yağlı şeyler ye bu hem sağlıksız kilo almanı hem ileride daha başka sorunlar çıkaracaktır. Kilo almak için hem sağlıklı bir şekilde beslenmek hem de kilo alabileceğin bir öneri olmalı. Kahvaltın zengin ve kalorili olmalı. Öğlen yemeği ve akşam yemeğini de geciktirmeden saatinde ve sağlıklı bir şekilde geçirmelisin. Bunu da en iyi diyetisyen yardımı ile yapabilirsin. İşlenmiş gıda ve paketlenmiş olanlarından uzak durmalısın. Bunlar kilo aldırır doğru ama sağlıksız kilo alırsın. En güzeli evde pişen yemeklerle en güzel sağlıklı şekilde kilo almak olacaktır. Her sağlıklı şeyden yiyip bunları yerinde ve kararında yemek kilo aldıracaktır. Şimdi sen gençsin belki de çok abur cubur yiyip sağlıksız gıdalarla besleniyorsun yiyorum diyorsun ama yemek yemek bunlar değil sağlıksız beslenmek en kötüsü çünkü.

Kilo almak kadar kilo vermek de kadınların kabusu özellikle bel ve göbek yağları korkulu rüyalarımız. Bunlardan kurtulmanın yollarını hemen aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

 
Üst