Yenidoğan prima göbek bağı oyuntulu bez nasıl?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Prima göbek oyuntulu bezi kadınlar kulubü prima göbek bağı oyuntulu bez hamilemiyim forum'da.​

Selam hanımlar tecrübeli annelere bir sorum olacak şimdi benim bebeğim yeni doğdu da biz bilemedik biraz büyük aldık ama şuan hala göbeği düşmedi. Belli bir süre göbek bağı oyuntulu bez kullanmak gerekiyor sanırım. Eşim de bilmeden getirdiği bez biraz büyük ve göbek bağı oyuntusu yok. Şimdi prima iyi olduğunu biliyorum ama tavsiye eder misiniz diye yine de sormak istedim. Prima göbek bağı oyuntulu bezi ne kadar fiyatı?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Prima en çok tercih edilen kaliteli ama pahada biraz çok olan bezdir. Prima göbek bağı oyuntulu bez bebeğinizin daha göbeği düşmemişken bebeğinizin göbeğini kapatmadan rahatça mikrop almadan düşmesini sağlayabilirsiniz. Prima zaten bebeklerin de en rahat ettikleri deidğim gibi en çok tercih edilen bezlerden biri. Ama bazı bezler ne kadar kaliteli olursa olsun bebeklerde pişiğe neden olabiliyor. Prima bazı kullanan anneler tarafından tercih edilmiyor bu nedenle. Göbek bağı oyuntulu bezi kullanmak bebeğinizin göbeğinin daha hızlı kuruyup iyileşmesini de sağlayacaktır. Bebeğin göbeğini doktorunuzun söylediği şekilde temizleyerek prima göbek bağı oyuntulu bez ile sarabilirsiniz.

Şu konuda ilginizi çeker diye düşünüyorum. ''Bebeğim için hangi bez daha iyi'' konusunun linkini hemen aşağı bırakıyorum. Bebeğiniz için en iyi bezi araştırmanız için konumuza göz atabilirsiniz.

 
Üst