Bebeğim İçin Hangi Bez Daha İyi

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

En iyi bebek bezi 2020 kadınlar kulubü en iyi bebek bezi markası hamilemiyim forum'da.​

Merhabalar tedavi ile hamile kaldım ve şuan 7 aylık hamileyim eşim de ben de çok heyecanlıyız çünkü ikizlerimiz dünyaya gelecek. Alışveriş listesini hızlandırdık çünkü doktorumuz sezaryen ve ikiz gebeliğe bağlı olarak erken doğumun olabileceğini belirtti. Biz de hemen listemizi tamamlayalım dedik. Birçok şeyi aldık. Bez konusunda çok kararsız kaldık. Sizler neler kullandınız. Hep aynı bez mi yoksa yaşa göre değişim yaptınız mı? Haliyle hem kaliteli hem uygun olan bir şey tercih etmeliyiz ikiz bebek masrafları da olacaktır deniyor. En iyi bebek bezi konusunda anne olanlar yardımcı olursa sevinirim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Öncelikle sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum. Bebek ihtiyaç listesini tamamlamak ne kadar heyecanlı ise o kadar da maliyetli. Hele ki ikizler de yolda ise. Benim de ikizlerim var ve seni en iyi anlayanlardan biri de benim. En iyi bez markasına gelecek olursak. Ben molfix kullanıyordum ve memnundum. Biraz pahalı herhalde primadan sonra en pahalı bezdir kendileri. Fiyatta biraz sıkıntı yaşadık yoksa hiç rahatsızlık pişik yapmadı çocuklarımda. Prima da iyi ama pahalı o daha da el yakan cinsten. Hatta prima kullanıp memnun olmayan molfix ya da huggies den memnun kalanlar da çok. İşte biraz da bu bebeğe göre değişiyor. Bir baktın ki bebeğin prima alacaksın memnun kalacak. Kimi bebekler de bim deki bezle büyüyp gidiyorlar hiç sorun yaşamadan. Siz de kalitesi tamam önemli ama bebeğine hangisi rahat ve pişik yapmıyorsa o bezi kullanabilirsin. Haa bak şöyle bir şey de var bezin iyi olur bebeğini de rahatsız etmez ama kullandığın herhangi bir ıslak mendil bebeğini pişik ediverir ve bu anda sakın beze suç bulup bezi değişme. O yüzden ıslak mendilini de iyi seçmelisin.

Sizin belki sezaryen olacak ama normal doğum mu sezaryen mi daha sağlıklı yazımızı ineleyebilirsiniz.

 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Vallahi kızlar ekonominin bulunduğu duruma bakıldığında insanların artık daha hesaplı olanları tercih ediyorlar. İndirimleri takip edetmeliyiz. Benim ikizlerim varken özellikle Migros alışveriş merkezinde primayı molfixi vs takip ediyordum indirimi bulunca birden çok alacaksınız ki biraz da ekonomi yapabilesiniz. Ha sizin için sıkıntı değil ise para sorunu yoksa yani prima alabilirsiniz gayet başarılı :)
 
Üst