Zeghy krem doğum lekelerine çözüm mü?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Zeghy krem kullananlar kadınlar kulübü zeghy krem kullanıcı yorumları hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar iyi akşamlar hamileliğimde çok fazla lekelerim oldu. Hormonlardan mi nedir bilmiyorum ama yüzümde bile leke var yer yer. Zeghy krem ismini duydum doğum lekelerine iyi gelir dediler ama emin olamadim sormak istedim. Zeghy krem kullananlar varsa söyler misiniz ne derece ise yaradı arkadaşlar ya. Boynumda kollarımda göbeğimde lekeler var kahverengi yok olur mu acaba zeghy krem ile?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Canım yaa moralini bozmak gibi olmasın ama bu kremi yakın bir arkadaşım kullandı o da senin gibi doğum lekelerinden muzdaripti bu kremi kullandı epey de kullandı yani ama maalesef pek bir işe yaramadı. Yani belki de hani kişisel bünye meselesi dicem ama nette de krem bir işe yaramıyor ayrı bir de paralariniz gidiyor gibi yorumlar okudum sürekli. Gerçekten aşırı pahalı arkadasim bir de alıp fayda görmediğini düşün yani o kadar para çöpe. Hatta kremin kendi sitesinde en gec iki aya kadar faydasını görebileceğinizi yazmış ama bu bence bünye meselesi de olabilir. Zeghy ürünleri oldukça pahalı alman menşei olan bu marka urunlerinin kalitesine güveniyor olabilir ama bence siz önce doktorunuza bir danışın sonrasında uygunsa istiyorsanız yine kullanabilirsiniz. Basında da yer almıştı reklamlarda çok gördüğüm bir markadır.

Doğum lekelerinden kurtulmak için İbrahim Saraçoğlu nun bir tarifi vardı hemen size buradan onu ulaştırmak istiyorum.

Peki bu doğumda oluşan lekeler neden oluşur sebebi nedir? Sonradan neden geçmez kalıcı olur? "Doğum lekesinin nedenleri nelerdir?" yazımızı inceleyin dilerseniz hanımlar.

 
Üst