Kaç Haftalık Hamileyim Hesaplama

Kaç haftalık, kaç günlük hamileyim? Kaç aylık hamileyim? Kaç haftalık gebeyim? Kaç aylık gebeyim? Gebeliğim kaç haftalık oldu? Hamileliğim kaç aylık oldu? Bebeğin kaç aylık? Bebeğim kaç haftalık? Ne zaman doğum yaparım? Hangi tarihte doğum yaparım?

Doğum zamanın hangi aya denk geliyor? Doğumuma ne kadar zaman var? Doğumuna kaç ay var? gibi sorularınız için aşağıdaki otomatik hesaplayıcıyı kullanabilirsiniz.

Kaç Haftalık Hamileyim Hesaplama kaç haftalık hamileyim,kaç haftalık gebeyim,hamileyim kac haftalik nasil anlarim,28haziran da hamile olan biri ne zaman dogum yapar,kaç aylık hamileyim,kaç günlük hamileyim,kaç haftalık gebeyim hesapla,HAMİLELİKTE HAFTA KAÇ GÜNE DENK GELİYOR,Kaç haftalık hamileyim hesapla,microval kac ay sonra hamilelik, makalemiz hakkında sorularınızı, aşağıdaki bölümden bize gönderebilirsiniz.

En son adetinizin başladığı tarihi girin (bittiği tarihi değil) :
Gün:
Ay:
Yıl:
-

hafta günlük hamilesiniz
Tahmini doğum tarihiniz:

Bu doğum tarihi yaklaşık tarihtir. Doğumların çoğunluğu bu tarih ile 15 gün öncesi arasında olur.

“Kaç Haftalık Hamileyim Hesaplama” için 1.402 yorum

  1. emel diyor ki:

    Kan testim 171.4 Çıktı sonuç nedir?

  2. aylin diyor ki:

    Ben adetime 1 gün kala test yaptrdm 0.500 çıktı..şuan adetin 3 gün geçti hamilemiyim.bu değer yukselirmi

  3. Ayşe diyor ki:

    Bn evlenmeden önce reglim düzensizdi sonra düzene girdi ay olarak ama gün olarak değil gecen ocagın 10 unda oldum bu ay olmadım daha bir hafta önce kan testi yaptrdm 1,20 cıktı bugün yine yaptım 1,20 cıktı yine hamile miyim

  4. dila diyor ki:

    Mrb ocak 10 da hastalandim ve 15 nde bi cinsel iliski oldu test yaptim halime oldumu ogrendim kac haftalik olabilir

  5. Gamze diyor ki:

    merhaba çarşamba günü hcg değerim 245 çıktı ve bugün kese görülmedi vajinal ultrasonla da bakıldı 1500 den küçük olunabilir dendi biraz kötü oldum normal mi bu

  6. Gamze diyor ki:

    merhaba;

    çarşamba günü 245 çıkmmıştı hcg bugün kese görülmedi normalmi daha 1500 olmamış sanırım

  7. canan diyor ki:

    doktora gittim sorun yokmuş öbür ayı beklicez dedi olmazsan yine gel dedi geç gebelikte olabilir dedi valla bilmiyorum hayırlısı olsun bakalım

  8. canan diyor ki:

    tekrar merhaba beyza hanım geçen yaptırdığım hcg <5 yazıyordu bugün yaptırdım 0.14 çıktı değer daha düşmüş sebebi nedir acaba gebeydim düştü mü ..

  9. fatma diyor ki:

    beta 11 ve adetimin bugün 5. günü lütfen beni acil bilgilendirir misiniz

  10. canan diyor ki:

    tekrar merhaba hcg yaptırdım 5 çıktı eğer regl olmazsam haftaya yine test yapalım dedi doktor umudum yok ama sizce yükselme ihtimali var mı

  11. canan diyor ki:

    merhaba beyza hanım ben 5 aylık evliyim normalde 13 üne hasta oluyordum bu ay olmadım bugün iki kere idrar tahlili yaptım negatif çıktı birde hamilelik belirtim yok gibi sizce ne yapmalıyım

  12. canan diyor ki:

    merhaba ben geçen ayın 13 üne hasta oldum bu ay halen olmadım 2 kere test yaptım idrar negatif çıktı ve hamilelik belirtim yok gibi:) ne yapmalıyım

  13. asime diyor ki:

    Merhaba Beyza hanım,ilk gebelikte düşük yaptım 6 haftalıktı şimdi en son regl 10 aralıkta oldu test yaptım cuma günü pozitif cıktı o gün acık renkte birkaç damla kan geldi ertesi günü koyu renkte akıntı bugünde geldi korkuyorum tekrar düşük yapmaktan pazartesi randevu alabildik hafif agrılar normalmi sizce bu akıntılar normal mi bi önceki dr bana normal dedi ertesi gün düşük oldu

    • Beyza diyor ki:

      Merhaba olumsuz düşünerek olumsuzluğu davet etmeyin..Her gebelikte aynı problemi yaşıycaskınız diye bir kural yok gebeliğin ilk aylarında kasıklarda ğarı batma normaldir bir an önce takibe başlayın

  14. Mrvsmh diyor ki:

    Beyza Hanım merhaba 5 gün sonra hcg tekrarlayın demiştiniz sabah kan verdim 1.2 çıktı değerim 8.00 den 1.2 ye düşmüş gebelik lehine değil galiba çatlatma iğnesi değer yükseltmiş gibi duruyor regl gelmedi kan testini bir kaç gün sonra tekrarlamaya gerek varmı?

    • Beyza diyor ki:

      Evet değer gebelik lehine değil.Durumu doktorunla görüş canım gerekli yönlendirmeyi yapıcaktır

  15. Buğlem diyor ki:

    Merhaba Beyza hanım,
    Son regl dönemi 12 kasımdı, ve hala regl gerçekleşmedi,hcg testinde sonuç 101,2 çıktı ,2.kez yaptırdım 190,0 cıktı doktor kanda gebeliğin var dedi ama ultrason ile gözlemlediğinde rahimde göremedi sorun olabilir mi ?
    Beni aydınlatabilir misiniz.

  16. Yağmur diyor ki:

    Merhabalar. Beyza Hanım regl tarihim 23 Kasım, ve hala regl görmedim. 28 gün döngüsü yaşıyorum. Kan testi yaptırdım yalnız değer 0.15 çıktı. 2-3 gün daha regl görmezsem eğer testi tekar yaptırmam gerekir mi acaba ? Yoksa test yaptırmadan direk doktora mı başvurmalıyım ?

    • Beyza diyor ki:

      Merhaba pazartesi testi tekrarlayın sonuca göre jinekoloğa görünün

      • Yağmur diyor ki:

        İlginiz için Teşekkür ederim. Testi tekrarladım ve sonuç tekrar negatif çıktı. Dediğiniz gibi Jinekoloğa görünmem gerekiyor artık. Tekrar teşekkürler.

  17. Mrvsmh diyor ki:

    Kusura bakmayın baktım ama görememişim aydınlattığınız için tşk hoşçakalın.

  18. Mrvsmh diyor ki:

    Beyza hanım cevap vermediniz ama bugün iğneden sonraki 11. Gün yine idrar testinde ikinci çizgi silik çıktı ama kan testine gitmedim sorumu yanıtlarsanız çok sevinirim hoşçakalın.

    • Beyza diyor ki:

      Sorunuza yanıt vermediğimden eminmisiniz?Sorunuzu yanıtladım yazdığınız bölümden takip edin.Değerin gebelik lehine olduğunu söyledim.Ve testi 5 gün sonra tekrar yapın (hcg)

  19. Buğlem diyor ki:

    Merhaba,
    Son regl dönemi 12 ekimdi, ve hala regl gerçekleşmedi,hcg testinde sonuç 101,2 çıktı ,doktor kanda gebeliğin var dedi ama ultrason ile gözlemlediğinde rahimde göremedi sorun olabilir mi ?
    Beni aydınlatabilir misiniz.

  20. Mrvsmh diyor ki:

    Beyza hanım tşk ederim cevabınız için yalnız çatlatma iğnesi hakkında herhangi birşey dememişsiniz iğnede bhcg içeriyor diye bir kaç yerde okudum ama iğnenin etkisi ile olabilir mi diye hala şüphem var sizin iğne konusunda fikriniz nedir

    • Beyza diyor ki:

      Tabiki bazı ilaçlar gebelik testi sonucunu etkileyebiliyor.Bunu teyit ettirmenin yolu usg ile muayenedir Sevgiler

  21. Mrvsmh diyor ki:

    Beyza Hanım merhaba ben 30 kasımda regl oldum 15 aralıkta çatlatma iğnesi oldum yani klomen+ ovitrelle dünde idrar testi yaptım pozitif çıktı sonra şüphelenip kan testi yaptırdım bhcg 8.00 çıktı normalde reglime 6 gün var bu değer gebelik lehine mi yoksa iğnenin yanıltmasımı cvp verirseniz çok sevinirim şimdiden tşk.

  22. fatoş diyor ki:

    merhaba bn test yaptırdım sonuç 10321 bu durumda kaç haftalık hamile oluyorum?
    tşk.

  23. tansu diyor ki:

    Hocam merhaba, kan testi yaptırdım çarş. günü hcg 8.06 yaptırdığım testin referans aralığı 0-5 yok, 5-50 0-1 hafta, 50-500 1-2 hafta… diye devam ediyor. Adetimde henüz geçmemişti yani testi yaptırdığım gün adet günümdü ama olmadım. Bir gün önce idrar testi yapmıştım evde çok hafif çıkmıştı çift çizgi. Hamile olabilir miyim? Cuma günü tekrar yaptıracağım kan testi kaç çıkması gerekir ort. değer olarak? Tşk.

    • Beyza diyor ki:

      8 ve üzeri değerler gebelik olarak kabul edilir lakin kesin gebelik var demek iin hcg takibi gerekiyor

  24. meryem diyor ki:

    merhaba benim değerim p.tesi günü 505,96 çıktı bugün yine yaptırdım 1575,90 çıktı değerler normal dimi?en son adet tarihim 3 kasım bu durumda kaç haftalık hamileyim.

  25. aynur paker diyor ki:

    Beyza hanim daha önce de yazmıştım ben normalde 13ekimde olmam gerekiyordu ama yogun damardan antibiyotik tedavisi aldığım için 15gün gecikmeli olarak 28ekimde oldum daha önceleri 31 gün arayla adet oluyordum ama antibiyotik tedavisi sonrası değişmiş olabilirmi? 28ekimden 31sayınca 28kasımda olmam gerekiyor ama olmadım sizce gecikme olur mu yada hamilelik olabilir mi

  26. aylin diyor ki:

    salam ben adetimden 2 gun kecib test etdim 4 tane 4 dundede zayif cikti hamile ola bilirmiyim

  27. handan diyor ki:

    en son adet raihin 29 eylüldü bugün24 ekimde test yaptırdım bhcg 7 çıktı sonyca netten baktım 5den büyükse gebe dior bend idrar testi aldım o tek çizgi çıktı ya merak içerisindeyim gebemiyim

    • Beyza diyor ki:

      Bu gün testi tekrarlayın değeriniz şüpheli

    • aynur diyor ki:

      merhaba
      benimde 20 eylül en son adet tarihimdi. fakat şuan 1 aylık hamileyim. gebelik testleri hemen sonuç vermiyor. 3 tane testi çöpe attım. en son adetim gecikince erken gebelik testi aldım. onda bile ikinci çizgi soluk çıktı.. sabırlı olmanızı dilerim.. inşallah adetiniz gecikir.

  28. aynur paker diyor ki:

    Merhaba ben 28eylulde böbrek iltihabı nedeniyle hastaneye yattim ve enfeksiyon kana karışmış ve yoğun antibiyotik tedavisi aldım ve en son 12eylul de olmustum simdi 6gun gecti sizce hamilelik varmi yada ne kadar gecer

    • Beyza diyor ki:

      Merhaba yeterli gecikmeniz var hcg testi yaptırmanızı öneriyorum

      • aynur paker diyor ki:

        Idrardan gebelik testi yaptım sonuç negatif ne yapmalıyım

        • Beyza diyor ki:

          Çubuk testler hatalı sonuç verebilir size hcg testi önermiştim

          • aynur paker diyor ki:

            Beyza hanim daha önce de yazmıştım ben normalde 13ekimde olmam gerekiyordu ama yogun damardan antibiyotik tedavisi aldığım için 15gün gecikmeli olarak 28ekimde oldum daha önceleri 31 gün arayla adet oluyordum ama antibiyotik tedavisi sonrası değişmiş olabilirmi? 28ekimden 31sayınca 28kasımda olmam gerekiyor ama olmadım sizce gecikme olur mu yada hamilelik olabilir mi

      • aynur paker diyor ki:

        Cevabınızı bekliyorum

  29. didem diyor ki:

    mrb adetim 4 gün geçti ama kistlerim var hamile kalabilirmiyim belirtileri çok fazla

    • Beyza diyor ki:

      Merhaba kist gebe kalmada sorun yaratabilir Kistten dolayıda mensinizde gecikme olabilir HCG testi yapmanızı öneriyorum

  30. Merve diyor ki:

    Merhaba, 16 ağustosta düşük yaptım, son adetim 22 eylül ve dün kan testi yaptırdım sonuç negatif, idrara sıkışıyorum ve rahim kısmında sertlik var ara ara baş dönmesi ve sabah mide de ekşime var bir de bikaç haftadır çok yeme isteği var normalde iştahsızımıdır hamile olabilirmiyim? 22 ekimde tekrar test yapsam pozitif çıkarmı?

    • Merve diyor ki:

      cevabınızı bekliyorum lütfen yardımcı olurmusunuz?

    • Beyza diyor ki:

      Merhaba düşük sonrası doktora göründünüzmü + bu şekilde gebelik teşhisi konmaz testten öncejinekoloğa görünmenizi gebelik için rahmin uygun olup olmadığının araştırılmasını öneriyorum.İlla test yapmak isterseniz yarında yapabilirsiniz

      • Merve diyor ki:

        cevap için çok teşekkür ederim. evet pap smear yaptırdım ve rahime alttan ve ultrasonla baktrıdım bir sorun olmadığını söyledi doktorum.

      • Merve diyor ki:

        Beyza Hanım neden gebelik teşhisi konmaz dediniz anlıyamadım?

  31. duygu diyor ki:

    Beyza hanim buradaki hesaplamaya gore 5 hafta 0 gunluk hamile gorunuyorum ve bugunku beta hcg degerim 916 , usg icin 1 hafta sonraya randevu verildi, sadece bu degerin bu haftaya uygun olup olmadigini sizden ogrenebilir miyim , tesekkur ederim …

  32. ebru diyor ki:

    Merhaba ben 3 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebek istiyoruz. Doktor eşimde ve bende herhangi bir problem olmadığını söylüyor.2 aydır 5 gün gecikmeli regli oluyorum. Bu ay 7 gün geçti ben erken gebelik testi aldım negatif çıktı ama kasıklarım çok ağırıyo miğdem bulanıyo dış gebelik olabilirmi…

  33. aynur diyor ki:

    merhaba kan testim 218 çıktı bu ne anlama geliyor

  34. ALTIN diyor ki:

    merhaba, 1 yıl 2 aydır evliyim en son 30 haziranda adet oldum(adetim düzensiz)21 temmuzda korunmasız ilişkiye girdik normal test yaptım ikinci çizgi çok hafif belirgindi,kan testim 23.6 çıktı düşük pozitif dendi dün tekrar test yaptım bu kez çizgi daha belirgindi yukarıdaki hesaplamaya göre de 5 hafta 2 günlük hamileyim yardımcı olur musunuz lütfen? teşekkürler…

  35. nuray diyor ki:

    28 gun ıcınde duzenlı adet goruyordum bu ay adet olmadım 3 yıllık evlıyız cocuk beklıyoruz inş bu ay hamıle kalırım ve bu yuzden ne yapmam lazım hamılelık hesaplamsına gore 4 hafta 2 gunluk hamılesınız dıyor kendımıde sevındırmek ıstemıyorum hemem allah rızası ıcın yardım edın

  36. sibel diyor ki:

    Merhaba benim adetim en son 12 mayis ta geldi ve suanda adetim tam 12 gun gecikti esimle haziranin 5inde korunmsiz iliskiye girdik gecen hafta kan testi yaptirdim sonucu 109.90 benim kafam karisti kac haftalik hamile olabilirim son adet tarihindenmi hesaplaniyor cvp veririseniz sevinirim

  37. sibel diyor ki:

    Merhaba ben bi konuda yardim almak istiyorum kafam cok karisti simdi ben en son 12 mayista adet oldum daha sonra esimle haziranin 5 inde iliskiye girdik suanda adetim 12 gun gecikti ve kan testinde degerim 109.90 cikti kac haftalik hamile sayiliyorum son adet tarihimdenmi hesaplaniyor cvp verirseniz sevinirim

  38. Selin diyor ki:

    Merrhaba adetim 7gun gecikti bu sabah kan testi yaptırdım degerim 102,64 doktor 2 haftalık hamile oldugumu soyledi cvplarsanız sevınırım

  39. merve diyor ki:

    merhaba 3 senelik evliyim adetim 2 ayda bir 3 ayda bir geliyor çocuk istiyorum ama oluyo hastaneye gittim kan testi yaptılar doktor yumurtalıklarımın hızlı çalıştıgını söyledi hap verdi adetin 3.günü gelmemi söledi ama gitmedim o hapıda kullanmadım yane yumurtalarımın hızlı çalışması iyimi hamile kalabilirmiyim?

    • Beyza diyor ki:

      Yumurtalıklarınız hızlı değil yavaş çalışıyor Tedavisi mümkün tedaviyle gebelik elde edilebilir

  40. eda diyor ki:

    mrb. 10 mayıs son adet tarihim adetim ortalama 30 gün sürüyor bugün kan testi yaptırdım 61 çıktı sizce sonuç nedir?

  41. hale diyor ki:

    merhaba en son adet tarihim 27 mart 26 nisan,da beta-hcg.123,7 çıktı bu değer normal mi şimdiden tesekkur ederim.

  42. raziye ertaş diyor ki:

    en son martın 14 ünde hasta oldum gebelik testi yaptım ama ortada tek çizgi çıktı ama adetim daha gelmedi hep günü gününe gelirdi acaba hamile olabilir miyim eğer hamile olsaydım teste görünmez miydi?

  43. acıkgoz diyor ki:

    bu sabah geblik testı yapdım sılık cıkdı ama bellı oluyo bugn adet olmam lazım cok ıstıyoz bebgımızn olmasını yenı ewlendım bnde cvplarınızı beklıyorum tecburleı olanlar bana bılgı versın sılık cıkması bıle bnı smdıden mutlu etmeye baslasdı

    • Beyza diyor ki:

      Testte ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak kabul edilir test bozuk değilse emin olmak için hcg yaptırın

  44. bengü diyor ki:

    merhaba benım adetim 2 gün gecikti btchg yaptırdım 140 çıktı değer normalmı ?

  45. Fatma diyor ki:

    merhaba en son şubatın 24 ünde adet oldum.Bugün itibariyle adet günümü 12 gün geçti dün akşam evde test yaptım ve negatif çıktı.İlk defa bu kadar gecikti testin güvenirliligine ne kadar inanmalıyım bugün okudugum bazı sitelerde idrarın kesede dört saat durdugundan emin olun ve çok sıvı tüketimi idrarı seyreltir diyo.Sizce hamile miyim o testi sabah mi yapmalıyım.Şimdiden teşekkür ederim.

  46. elif diyor ki:

    slm beyza hanım ben erken menepoz dendı 3 yıldır adet olmuyorum 8 yıllık evliyim test sonuçlarım beta_hcg 3.27 mlu/ml ^5 fsh112mlu/1.09.22.50 midfoliküler faz 3.90_8.80 midsiklus 4.50_22.50 midluteal 1.80_5.10 postmenepoz 16.70.113.6 ca.125.16.0 u/ml 35 bu testlere gore hamıle kalmam mumkun olmadığını söyledı ben bebek ıstıyorum dedıgımdede bana verdıgı ilaç trise guens sizce hocam mumkünmü gebe kalabilirmiyim :(

    • Beyza diyor ki:

      Kullandığınız ilaç östrojen üretimi kaybını yerine koyar ve menopozal semptomları ortadan kaldırır.Ümidinizi kaybetmeyin.Tıp çok ilerledi.Tedaviyle anne olabilirsiniz sevgiler

  47. alime diyor ki:

    beyza hanım benim değerim 24.07 ertesi gün değerim 30.92 iki gün sonraki değerim 60.64 üçgün sonra değerim 119,52 çıktı düşük mü değerim

    • Beyza diyor ki:

      Canım değere bakıp gebeliğin seyri hakkında yorum yapılmasını doğru bulmuyorum Doktor takibinde ol

  48. zeynep ahsen diyor ki:

    merhaba 1 senelik evliyim adet düzensizliğim var ama normalde en fazla 1 buçuk ayı geçmiyodu oda ağrı kesici kullandığm zaman oluyodu 3 aydırda korunmayı brakmıştk . şuanda 2 buçuk aydır adet olmadım 2 hafta şiddetli şekilde bulantım vardı 4 gündür kesildi şimdide çok mide yanmam var hamile olabilir miyim ?

Siz de görüş, düşünce ve sorularınızı bize iletebilirsiniz.