X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Cilt rengini açmak için öneriler

CİLT RENGİNİ AÇMAK ten rengini açmak için maske sabun ve daha fazlası KADINLAR KULÜBÜ Hamilemiyim sitesinde

CİLT RENGİNİ AÇMAK ten rengini açmak için maske sabun ve daha fazlası KADINLAR KULÜBÜ Hamilemiyim sitesinde

Ten rengi  kişiye has bir özellik olsa da , bazı nedenler den ötürü ten rengin de koyulaşma görülebilir . En büyük etken güneş ışığına maruz kalmaktır.  Bu renk değişiminin tedavisi  mümkün dür. Şimdi sizlere cilt renginizi açmanıza yardımcı olacak bazı ürünler doğal yöntemlerle ilgili denenmiş ve sonuç alınmış bilgileri vereceğiz. Buradaki yöntemleri uygulamanızda her hangi bir sakınca bulunmamaktadır zira bu ürünlerin tamamı doğaldır ilaç değildir bilginiz olsun sevgili kadınlar kulübü hamilemiyim kullanıcıları ve misafirleri

Özellikle kozmetik ürünlerde ki çeşitlilik ten rengi koyulaşmasına iyi gelmektedir. Kozmetiğe vericek param yok , farklı önerileriniz varmı diyorsanız , makalemizi dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz. Cilt rengini açan önerileri sizlerle paylaşıyoruz.

Cilt rengi  doğuştan gelen bir özelliktir. Fakat bazı nedenler de cilt renginin koyulaşmasına neden olabilir. Güneş ışığı, tıbbi durum , stres, kötü yaşam  ve bazı kullanılan kimsayal bazlı kozmetikler bu nedenlerdendir. Cilt rengi koyuluğun dan hoşlanmayan bayanlar bu duruma çözüm aramaya başlar. Özellikle de internette araştırmaya koyulanlar , farklı yöntemleri okuyup uygular . Sonuç olumlu olabileceği gibi , olumsuz da olabilmektedir.

Cilt renginiz sonradan koyulaştı ise mutlaka ilk yapmanız gereken bir dermatoloğa görünmek olmalıdır. Dermatoloğun  yaptığı cilt analizine göre  tedavi uygulanacaktır. Sonrası evde yapacağınız bir yöntemle cilt renginizi açabilirsiniz. Bu sürede  yapmanız gereken en önemli şey , dışarıya çıkarken güneş koruyucu kullanmanız. Bir diğer önerimiz  başkalarının önerdiği bilmediğiniz kremleri kullanmaktan sakının.Herkesin cilt yapısı farklıdır , sorun aynı görünsede istenilen sonuç alınamayabilir  , aksi bir sorun yaşanabilir.

cilt rengini açmak için pirinç maskesi

CİLT RENGİNİ AÇMAK İÇİN MASKE 

En bilindik cilt rengini açan besinlerden biri  yoğurt. Yoğurt cildi beyazlatma özelliğine  sahip laktik asit içerir.Yoğurdu cildinize sürün ve 10 dk beklettikten sonra yıkayın.Düzenli uygularsanız şayet , cildinizdeki  değişimi göreceksiniz. Yoğurdun yanı sıra limon da cilt rengini açmada önemli bir sonuç veriyor.  Limonun içeriğindeki asidik özellik cildi yeniliyor ve rengini açıyor. Limonu sıkın ve suyuna pamuk batırın.Doğrudan cildinize uygulayın.Limon hem cilt renginizi açacak hemde güneş lekelerin den koruyacak. Elma sirkesi de cilt rengini açıyor.Sevgili hanımlar elma sirkesini organik temin edin.Organik olan cilt üzerinde olumlu sonuç verecektir.Elma sirkesini yine pamuk yardımıyla cilde tatbik ediyorsunuz.Göz çevresinden uzak tutarak işlemi gerçekleştirin. Bir diğer önerimiz çilekle cilt rengini açma. Çilekleri  bilendır yardımıyla ezin. İçine  bir kaç damla limon suyu ekleyin. Daha sonra pamuk yardımıyla cildinize uygulayın. 10 dakika sonra yüzünüzü durulayın. Cildinizdeki göz alıcı değişimi anın da farkediceksiniz.

CİLT RENGİNİ AÇMAK İÇİN PİRİNÇ SUYU KULLANIMI 

Sevgili arkadaşlarım her kes gibi sizler de özellikle asyalı kadınların yüzlerinin ne kadar beyaz olduğunu biliyorsunuzdur. Televizyonlar da ya da gündelik hayatta gördüğümüz  bu uzak doğulu kadınlar ciltlerinin parlamasına ve beyaz olmasına bayılıyorlar ve renklerinin açık olması için pirinç suyunu kullanıyorlar. Peki bunu nasıl yapıyorlar hemen sizlere anlatalım. Öncelikle pirinç cildin yaralarını iyileştirir elastik olmasını sağladığı gibi kırışıklıkların oluşmasını engeller özellikle yağlı olan ciltlerde dengelemenin yanı sıra temizlik için ve cilt renklerinizin beyazlaması için kullanılır. Şimdi hemen tarife geçelim sizlere.

CİLT RENGİNİ AÇMAK MÜMKÜN MÜ Tabiki Pirinçle Şu şekilde açabiliyoruz.

Öncelikle pirincinizin organik olmasına lütfen özen gösteriniz. Temiz bir kasenin içine bir su bardağı pirinci koyacaksınız ve bu pirinç tamamen suyun içinde kalacak şekilde su eklemesi yapıyorsunuz. Daha sonra bizim buralarda avuçlamak ovcalamak deniyor parmaklarınız ile birbirine sürterek sanki pirinci temizliyormuş gibi karıştırıyorsunuz ve suyunun bulanıklaştığını göreceksiniz işte tam olarak bu radaki suyu bir kaba boştarak bu su ile yüzünüzü yıkalın bunu haftada iki gün şeklinde uygulayın ve göreceksiniz artık ciltleriniz daha beyaz olacak.

Cilt rengini açan önerileri incelediniz. Sizin de uyguladığınız yöntemler var ise bizimle bu başlık altın dan paylaşabilirsiniz.

HAMİLEMİYİM KADINLAR KULÜBÜ